Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis offertes vergelijken?

Verhuisbedrijf Mondial Dijkstra VerhuizingenLeuke winkelgebieden, minder toerisme en alles binnen fietsafstand. Dat is wat de stad Enschede je te bieden heeft. Een verhuizing naar Enschede is daarom leuker dan een verhuizing naar onze drukke hoofdstad of een grote havenstad zoals Rotterdam. Maar ook bij Enschede zal je een aantal zaken voor je verhuizing moeten regelen om je verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen. Of je geeft al dit ellendige regelwerk uit handen aan een professioneel verhuisbedrijf voor een zorgeloze verhuizing. In Enschede en omstreken is Mondial Dijkstra Verhuizingen een dergelijk verhuisbedrijf. Als lid van de Erkende Verhuizers biedt Mondial je een zorgeloze verhuisdag aan met vakkundig personeel.

Contactgegevens verhuisbedrijf Mondial Dijkstra Verhuizingen?

Hieronder volgt in het kort de contactgegevens van verhuisbedrijf Mondial Dijkstra en wordt er kort aandacht besteed aan de soort verhuizingen, die het bedrijf aanbiedt, en de extra diensten, waarvan je nog gebruik kunt maken.

Mondial Dijkstra Verhuizingen
Adresgegevens Binnenhaven 140a

7547 BJ Enschede

Telefoonnummer Tel: 053-4320867

Fax: 053-4341282

E-mailadres info@dijkstraverhuizingen.nl
Website www.dijkstraverhuizingen.nl
Opgericht in 1928
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizer
Certificeringen ISO 9001

ISO 14001

OHSAS 18001

FAIM

EMG

FEDEMAC

Soort verhuizingen Bedrijfsverhuizingen

Internationale verhuizing

Particuliere verhuizingen

Extra diensten Meubelopslag

Verhuisapp

Garantieregelingen Allrisk verhuisverzekering via Mondial Movers

 

In welk opzicht differentieert Mondial Dijkstra Verhuizingen zich ten opzichte van andere?

Mondial Dijkstra Verhuizingen is onderdeel van Mondial Movers en de European Moving Group, een organisatie van maar liefst vierhonderd verhuisbedrijven in Europa. Niet alleen kun je daarom gemakkelijker en vakkundig internationaal verhuizen, maar dit lidmaatschap heeft ook als voordeel dat materialen goedkoper aangeboden kunnen worden. Hierdoor wordt je verhuizing ook voordeliger. En niet alleen op materiaal kan bespaard worden. Ook is het mogelijk om op reiskosten te besparen, aangezien Mondial Movers inmiddels bestaat uit 28 bedrijven. De verhuizers van Mondial Dijkstra Verhuizingen blijven na het laden achter met uitzondering van de chauffeur. Op je nieuwe adres staan verhuizers te wachten van het lokale Mondial bedrijf.

Wat is de specialisatie van Mondial Dijkstra Verhuizingen?

Mondial Dijkstra Verhuizingen richt zich op verhuizingen van particulieren en bedrijven nationaal en internationaal. Als Erkende Verhuizer is het verhuisbedrijf ISO en OHSAS gecertificeerd. Dit houdt in dat er aandacht is voor de opleiding van het personeel, technische staat van het wagenpark en het gebruik van de juiste verpakkingsmaterialen. Het inpakken van je inboedel gebeurt door middel van opslagdekens en bij archieven door geschoolde mensen.

Welke extra diensten biedt Mondial Dijkstra Verhuizingen aan?

Bij Mondial Dijkstra Verhuizingen kun je gebruikmaken van een meubelopslag, waarbij je of zelf je inboedel doet inpakken of Mondial Dijkstra Verhuizingen doet dit voor je. Met de speciale vrachtwagens kunnen maar liefst vier containers tegelijk vervoerd worden, waardoor Mondial Dijkstra Verhuizingen je huisraad thuis kan ophalen en ook weer kan afleveren. Verdere extra diensten bij het verhuisbedrijf zijn:

  • Beveiligd archief, waar je alleen met een toestemmingsbrief bij kunt.
  • Verhuisapp te downloaden
  • Samenwerking met Papier Centrale Twente zorgt ervoor dat Mondial Dijkstra Verhuizingen ook documenten kan vernietigen.
  • Taxeren middels video taxateur
  • Vrijblijvend verhuisadvies

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je gratis én vrijblijvend meerdere bedrijven bij jou uit de regio.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs