Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Mondial Movers VSN VerhuizingenZijn er voertuigbeperkingen? Ligt mijn woning in een Milieuzone? Dit zijn allemaal hindernissen, die je kunt tegenkomen bij een verhuizing naar Utrecht. Huur je echter een Erkende Verhuizer in, dan hoef je hier niet bij stil te zijn staan worden deze zorgen jou uit handen genomen. Een zo’n Erkende Verhuizer in Utrecht is verhuisbedrijf Mondial Movers VSN Verhuizingen, dat onderdeel is van Mondial Movers, een van de grootste verhuisorganisaties in Nederland.

Contactgegevens verhuisbedrijf Mondial Movers VSN Verhuizingen

Hieronder volgt een tabel met alle adresgegevens van Mondial Movers VSN Verhuizingen en alle diensten die het verhuisbedrijf je aanbiedt in een oogopslag.

Mondial Movers VSN Verhuizingen
Adresgegevens Molensteyn 35

3454 PT Utrecht

Telefoonnummer 030-7400800
E-mailadres info@vsn-verhuizingen.nl
Website www.vsn-verhuizingen.nl
Opgericht in Onbekend
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizers

NIWO

Certificeringen ISO 9001

ISO 14001

OHSAS 18001

Soort verhuizingen Particuliere verhuizing

Zakelijke verhuizing

Internationale verhuizing

Extra diensten Pianoverhuizing

Samen verhuizen

Opslag inboedel

Archiefopslag

Facilitaire diensten

Bouwlogistieke partner

Garantieregelingen Verhuisverzekering

 

Waarin verschilt Mondial Movers VSN Verhuizingen van andere?

Mondial Movers VSN Verhuizingen biedt bovenal kwaliteit. Als Erkende Verhuizer en als eigenaar van het ISO 9001 certificaat biedt Mondial Movers je zekerheid op kwaliteit. Je hebt te maken met gekwalificeerde en opgeleide verhuizers. Er wordt gewerkt met de beste verhuismaterialen. Tevens staan veiligheid en herkenning hoog in het vaandel. Daarom werken de verhuizers in goede werkkleding en werkschoenen. Ook zekerheid biedt Mondial Movers VSN Verhuizingen je. Iedere verhuizing is verzekerd met een verhuisverzekering met het daarbij behorende garantiecertificaat. Als laatste werkt Mondial Movers VSN Verhuizingen met vriendelijk personeel, die plezier hebben in hun werk. En dat zie je terug in je verhuizingsresultaat.

Wat is de specialisatie van Mondial Movers VSN Verhuizingen?

Mondial Movers VSN Verhuizingen verzorgt particuliere, zakelijke en internationale verhuizingen. Het kan echter voorkomen dat je niet genoeg budget hebt voor een hele verhuizing door middel van een verhuisbedrijf. In dit geval biedt Mondial Movers VSN Verhuizingen je een speciale dienst aan. Je kunt namelijk bij het verhuisbedrijf een verhuisteam inhuren tegen een uurtarief bestaande uit een aantal verhuizers, een verhuiswagen en verpakkingsmateriaal. Hierdoor zorgt het bedrijf voor de perfecte prijs-kwaliteitverhouding, waar veel mensen voor kiezen.

Welke extra diensten worden door Mondial Movers VSN Verhuizingen aangeboden?

De volgende diensten worden vanuit VSN Verhuizingen aangeboden naast het vervoeren van je inboedel:

  • (de)montage meubels
  • handyman werkzaamheden
  • het inpakken en uitpakken van de verhuisdozen
  • het verhuizen van uw piano/vleugel.

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je gratis én vrijblijvend meerdere bedrijven bij jou uit de regio.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs