Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Mondial van der Velde ’t VeentjeWat komt er allemaal kijken bij een verhuizing naar Den Haag? Dat is een vraag, waar je je eigenlijk niet mee wil bezighouden. Daarom is het raadzaam om een Erkende Verhuizer in te schakelen uit de omgeving van Den Haag. Een erkend verhuisbedrijf heeft de ervaring en deskundigheid om jouw verhuizing soepel te laten verlopen, waarbij je zorgen over vergunningen volledig uit je handen worden genomen.

Contactgegevens verhuisbedrijf Mondial van der Velde ’t Veentje?

Hieronder volgt een duidelijke tabel met de contactgegevens van Mondial van der Velde ’t Veentje en de soort verhuizingen waar het bedrijf zich op richt. Eveneens kun je in een oogopslag zien welke extra services het bedrijf zijn klanten aanbiedt.

Mondial van der Velde ’t Veentje
Adresgegevens Zinkwerf 27

2544 EC Den Haag

Telefoonnummer 070-3663134
E-mailadres sales@vanderveldeverhuizingen.nl
Website www.vanderveldeverhuizingen.nl
Opgericht in 1921
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizers

Keurmerk Sociale Onderneming

Certificeringen ISO 14001

VCA

ISO 9001

Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Internationale verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Zorg verhuizingen

Extra diensten Taxaties

Piano verhuizen

In- en uitpakservice

Handymanservice

Garantieregelingen Garantiecertificaat Erkende Verhuizers

 

Waarin verschilt Mondial van der Velde ’t Veentje van andere verhuisbedrijven?

Mondial van der Velde ’t Veentje biedt je bijna honderd jaar vakmanschap en ervaring aan en zorg voor je hele inboedel. Mondial van der Velde ’t Veentje concentreert zich daarentegen niet alleen op de politieke hoofdstad van Nederland. Graag helpt het verhuisbedrijf je ook bij verhuizingen naar regio Den Haag of andere gebieden in Nederland. Speciaal is echter dat sociale betrokkenheid en duurzaamheid hierbij hoog in het vaandel staan, waarmee het verhuisbedrijf de ‘Kansprijs 2013’ en de ‘MKB Den Haag Duurzaamheidsprijs 2013’ gewonnen heeft.

Waarin is Mondial van der Velde ’t Veentje gespecialiseerd?

Mondial van der Velde ’t Veentje is gespecialiseerd in het duurzaam ondernemen in de werkwijze van de verhuizers. Het elektrisch rijden is hiervan een voorbeeld. Daarnaast focust het bedrijf zich op het zo soepel mogelijk laten verlopen van verhuizingen van personen, bedrijven en zorginstellingen, waarbij overal de juiste zorg wordt geboden.

Extra diensten

  • Taxaties, waarbij de adviseur langskomt om de verhuismogelijkheden met je te bespreken.
  • Piano verhuizen, waarbij de benodigde apparatuur beschikbaar is en je piano/vleugel professioneel, zorgvuldig, vakkundig en verzekerd verhuisd voor een aantrekkelijke prijs verhuisd wordt.
  • In- en uitpakservice
  • Handymanservice
  • Goederenopslag voor langere of kortere tijd

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je gratis én vrijblijvend meerdere bedrijven bij jou uit de regio.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs