Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Mondial Vlugo & Van Zoggel VerhuizingenVerhuizen naar de hoofdstad van Noord-Brabant met een erkend verhuisbedrijf? Dit kan, wanneer je kiest voor verhuisbedrijf Mondial Vlugo Verhuizingen & Van Zoggel Verhuizingen. Mondial Vlugo Verhuizingen & Van Zoggel Verhuizingen, afgekort Van Zoggel Verhuizingen, is een toonaangevend verhuisbedrijf in Den Bosch en omstreken. Het verhuisbedrijf is gespecialiseerd in particuliere en zakelijke verhuizingen en het is aangesloten bij het verhuisnetwerk Mondial Movers.

Contactgegevens verhuisbedrijf Mondial Vlugo Verhuizingen & Van Zoggel Verhuizingen?

In onderstaand overzicht vind je alle contactgegevens van Mondial Vlugo Verhuizingen & Van Zoggel Verhuizingen. Ook vind je er de soort verhuizingen, die aangeboden worden door het verhuisbedrijf, als mede de extra diensten waarvoor je Van Zoggel kunt inhuren.

Mondial Vlugo Verhuizingen & Van Zoggel Verhuizingen
Adresgegevens Graaf van Solmsweg 48-T

5222 BP ’s-Hertogenbosch

Telefoonnummer 041-3782102
E-mailadres info@vanzoggelverhuizingen.nl
Website www.vanzoggelverhuizingen.nl
Opgericht in 1988
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizer
Certificeringen n.v.t.
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Internationale verhuizingen

Extra diensten Opslag

Nazorg fase

Logistieke dienstverlening

Garantieregelingen Verzekering particuliere verhuisgoederen

 

Waarom zou je kiezen voor Verhuisbedrijf Mondial Vlugo Verhuizingen & Van Zoggel Verhuizingen?

Verhuisbedrijf Mondial Vlugo Verhuizingen & Van Zoggel Verhuizingen is onderdeel van Mondial Movers, een organisatie waaraan meerdere erkende verhuisbedrijven meedoen. Hierdoor ben je verzekerd van kwaliteit en zorgvuldigheid met een landelijke dekking. En jij bepaalt zelf hierin wat je van Mondial Vlugo Verhuizingen & Van Zoggel Verhuizingen verwacht. Moet het verhuisbedrijf de hele verhuizing voor zijn rekening nemen of slechts gedeeltelijk?

Waarin is Mondial Vlugo Verhuizingen & Van Zoggel Verhuizingen gespecialiseerd?

Verhuisbedrijf Mondial Vlugo Verhuizingen & Van Zoggel Verhuizingen is gespecialiseerd in verhuizingen van particuliere en zakelijke aard en van elke omvang. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in de opslag van goederen en in de logistieke dienstverlening. Niet alleen bij verhuizingen, maar ook bij verbouwingen kun je jouw inboedel tijdelijk of voor langere tijd opslaan in de opslagruimtes van Mondial Vlugo Verhuizingen & Van Zoggel Verhuizingen. Ook grotere opslagruimtes voor de bedrijfsinventaris of archieven van bedrijven zijn een optie.

Van welke extra services kun je gebruikmaken bij Mondial Vlugo Verhuizingen & Van Zoggel Verhuizingen?

Naast verhuizingen kun je van een heel scala aan extra diensten gebruikmaken bij Verhuisbedrijf Mondial Vlugo Verhuizingen & Van Zoggel Verhuizingen. Denk hierbij aan:

  • (De)Montage diensten
  • Inpakservices
  • Opslag
  • Logistieke dienstverlening
  • Complete nazorgfase bedrijfsverhuizingen

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je gratis én vrijblijvend meerdere bedrijven bij jou uit de regio.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs