Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf moorlegJe inschrijven bij de nieuwe gemeente. Je inboedel goed inpakken. Zorgen voor transport. Zorgen voor een opslagruimte voor je overtollige inboedel. Dit zijn allemaal zaken die geregeld moeten worden ten tijde van een verhuizing. Het is daarom niet verwonderlijk dat voor veel mensen een verhuizing een van de grootste bronnen van stress is. Verhuizen hoeft daarentegen niet stressvol te zijn, wanneer je een erkend verhuisbedrijf in huurt.

Contactgegevens Verhuisbedrijf Moorlag?

Hieronder kun je in een overzichtelijke tabel de adresgegevens van Verhuisbedrijf Moorlag nalezen. Tevens kun je er terugvinden in welk type verhuizingen en in welke extra diensten het Verhuisbedrijf Moorlag gespecialiseerd is

Verhuisbedrijf Moorlag
Adresgegevens Eeldersingel 46

9726 AS Groningen

Telefoonnummer 050-3127874
E-mailadres info@moorlag.nl
Website www.moorlag.nl
Opgericht in 1904
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizer Koops Verhuisgroep
Certificeringen n.v.t.
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen zowel nationaal als internationaal (ook continentaal)

Zakelijke verhuizingen

Extra diensten Piano verhuizen

Antiek verhuizen

Verhuisservices

Inboedelopslag

Garantieregelingen Spullen zijn verzekerd

 

Wat is de specialisatie van Verhuisbedrijf Moorlag?

Verhuisbedrijf Moorlag houdt zich bezig met op maat geleverde particuliere en zakelijke verhuizingen zowel nationaal als internationaal. Het verhuisbedrijf is hierbij gespecialiseerd in het verpakken en vervoeren van kunst, antiek, piano’s en vleugels. Hierbij zijn je spullen veilig en daarnaast goed verzekerd, want een fout zit immers in een klein hoekje vaak. Daarnaast presenteert het verhuisbedrijf zich als een verhuis- en klusbedrijf in een. Dit is, omdat Moorlag ook meer doet dan je inventaris van je oude naar je nieuwe adres te brengen.

Welke extra diensten vind je bij Verhuisbedrijf Moorlag?

Verhuisbedrijf Moorlag is meer dan een verhuisbedrijf alleen. Dit komt door de extra diensten, die het bedrijf aanbiedt:

  • Verhuisservice: alle denkbare werkzaamheden kun je overdragen aan Moorlag. Denk hierbij aan zaken, zoals: aansluiten apparatuur, ophangen gordijnen, montage meubels en dergelijken.
  • Tijdelijke of permanente inboedelopslag
  • Piano verhuizen
  • Antiek verhuizen
  • Een online verhuiswinkel, waar je verpakkingsmateriaal kunt kopen of een verhuiswagen plus verhuizer kunt huren

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je gratis én vrijblijvend meerdere bedrijven bij jou uit de regio.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs