Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Mulder VerhuizingenEen allround verhuisbedrijf met circa 90 jaar ervaring en dat continu investeert in zijn personeel en dat geavanceerd plus duurzaam materieel tot zijn beschikking heeft. In Zaanstad vind je een dergelijk bedrijf in verhuisbedrijf Mulder Verhuizingen. Opgericht in 1931 heeft het bedrijf een ruime ervaring opgebouwd in de verhuisbranche van Zaanstad en omstreken. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat het bedrijf aangesloten is bij het keurmerk Erkende Verhuizers, die kwaliteit, zekerheid en vakmanschap bieden tijdens verhuizingen.

Contactgegevens van Mulder Verhuizingen?

Voor alle contactgegevens van verhuisbedrijf Metflex kun je onderstaande tabel raadplegen. Ook vind je hier op welke verhuizingen het bedrijf zich richt en van welke extra services je gebruik kunt maken.

Mulder Verhuizingen/Movers
Adresgegevens Zaanweg 11-12
1521 DJ  Wormerveer
Telefoonnummer 075-6282266
E-mailadres info@mulderverhuizingen.nl
Website www.mulderverhuizingen.nl
Opgericht in 1931
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizer
Certificeringen VCA

ISO 9001

SAVAM

FEDEMAC

Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Internationale verhuizingen

Senioren verhuizingen

Extra diensten Opslag

Mulder verhuisdirigent

Inpakservice

Verhuismateriaal en verpakkingsmateriaal

Handymanservice zakelijk

Garantieregelingen Garantiecertificaat Erkende Verhuizer

 

Waarom zou je kiezen voor Mulder Verhuizingen?

Mulder Verhuizingen is al bijna een eeuw een specialist in de verhuisbranche van Zaanstad en omstreken. Mulder Verhuizingen is een familiebedrijf, waarbij de communicatielijnen tot de klant kort zijn. Hierdoor is er ook veel persoonlijke aandacht voor de klant. Je kunt Mulder als verhuisdirigent aannemen, waarbij de organisatie van je verhuizing geheel uitgevoerd wordt door het verhuisbedrijf. Daarnaast biedt het verhuisbedrijf nuttige extra diensten aan bij zowel de particuliere verhuizingen als de zakelijke verhuizingen. Als laatste staat duurzaamheid bij Mulder Verhuizingen hoog in het vaandel. Er wordt gebruik gemaakt van herbruikbare materialen en het bevat een wagenpark dat voldoet aan de laatste wet- en regelgevingen. Ook kun je als opdrachtgever ervoor kiezen om CO2 neutraal te verhuizen.

Waarin is Mulder Verhuizingen gespecialiseerd?

Mulder Verhuizingen focust zich op particuliere en zakelijke verhuizingen nationaal en internationaal. Daarnaast heeft het verhuisbedrijf zich gespecialiseerd in het verhuizen van senioren, waarbij extra zorg geboden moet worden. Bij de verhuizingen biedt het bedrijf een inpakservice aan van de gehele inboedel of de kwetsbare spullen uit deze huisraad. Mulder Verhuizingen levert eveneens het duurzame en herbruikbare inpakmateriaal. Van de verhuisdozen in allerlei soorten en maten tot de plaketiketten worden door het verhuisbedrijf bezorgd.

Van welke extra services kun je gebruikmaken bij Mulder Verhuizingen?

Mulder Verhuizingen verzorgt je verhuizing tot in de puntjes. Hierbij worden ook een aantal extra diensten aangeboden, zoals:

  • Inpakservice
  • De Mulder verhuisdirigent
  • Opslag voor korte of langere duur en voor kleine en grote inboedels
  • Een zakelijke handymanservice
  • Aanbod verhuismaterialen

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je gratis én vrijblijvend meerdere bedrijven bij jou uit de regio.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs