Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf NouwensGeel en rood. Dit zijn kleuren, die mensen in midden-Brabant altijd associëren met verhuizingen. Hoe dit kan? Door het erkend verhuisbedrijf Nouwens Verhuizingen B.V. uit Tilburg. Sinds 1935 is verhuizen de kernactiviteit van het Tilburgse verhuisbedrijf, waarin gedurende de jaren flexibiliteit in service en zekerheid in zorgeloosheid centraal zijn blijven staan. Voor elk budget is een oplossing en elk risico is gedekt.

Contactgegevens verhuisbedrijf Nouwens Verhuizingen B.V.

In onderstaande tabel kun je informatie vinden over de manieren, waarop je in contact kunt komen met Nouwens B.V. Daarnaast laat het overzicht zien in welk type verhuizingen het bedrijf gespecialiseerd is en welke extra diensten het bedrijf aanbiedt.

 

Nouwens Verhuizingen B.V.
Adresgegevens Ledeboerstraat 22

5048 AD Tilburg

Telefoonnummer 013-4670526
E-mailadres info@nouwens-verhuizingen.nl
Website www.nouwens-verhuizingen.nl
Opgericht in 1935
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizer

Erkende Projectverhuizer

Certificeringen ISO 14001:2015

VCA

ISO 9001

Soort verhuizingen Particuliere verhuizing

Zakelijke verhuizing

Zorgverhuizing

Extra diensten Inboedelopslag

Klusjesmannen

Verhuisliften

Speciaal vervoer

Garantieregelingen Garantieregeling Erkende Verhuizer

 

Waarom is Nouwens Verhuizingen B.V. anders dan andere?

Nouwens Verhuizingen B.V. is een verhuisbedrijf uit Tilburg en daarom kent het verhuisbedrijf de stad door en door. Voor een vlekkeloze verhuizing naar de Brabantse stad is het daarom aan te raden voor dit verhuisbedrijf te kiezen. Bij Nouwens is de kernactiviteit nog steeds het verhuizen, waarbij gewerkt wordt aan de hand van de strenge eisen binnen de organisatie van de Erkende Verhuizers. Nouwens richt zich op particuliere en zakelijke verhuizingen en zorgverhuizingen, waarbij maatwerk de norm is. Ook internationaal zal Nouwens je ondersteunen en je verhuizing zo soepel mogelijk laten verlopen. Er werken alleen maar vakmensen, die rekening houden met elk budget. Hierdoor kun je Nouwens alleen inhuren voor verpakkingsmateriaal en verhuismateriaal. Of je kiest ervoor om een verhuisteam in te huren, die precies doet wat jij zegt. Of je kiest ervoor om de verhuizing uit handen te geven aan Nouwens, waarbij Nouwens je hele verhuizing regelt terwijl jij zorgeloos de dag elders besteedt.

Waarin is Nouwens Verhuizingen B.V. gespecialiseerd?

Sinds 1935 heeft Nouwens Verhuizingen B.V. slechts een kernactiviteit: verhuizen. Nouwens Verhuizingen B.V. houdt zich bezig met particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen en zorgverhuizingen. De verhuizingen worden allemaal op maat aangeboden, waardoor je eveneens de keuze hebt uit allerlei extra’s, zoals de handymanservice bij particuliere verhuizingen en de archiefopslag bij zakelijke verhuizingen. Duurzaam verhuizen is bij Nouwens de laatste jaren ook steeds meer in trek. De uitstoot van CO2 probeert het verhuisbedrijf te compenseren door bij te dragen aan het herstel van milieu en natuur in samenwerking met Trees For All.

De extra diensten van Nouwens Verhuizingen B.V.

Verhuisbedrijf Nouwens is al bijna honderd jaar toonaangevend in Tilburg en omstreken. Dit komt mede door de extra diensten, die het verhuisbedrijf zijn klanten aanbiedt. Denk hierbij aan zaken, zoals:

  • Keuze uit doe-het-zelf verhuizing, samen met ons verhuizing of een compleet uit handen gegeven verhuizing
  • Opslag van inboedel of archief in geconditioneerde faciliteiten, die in eigen beheer zijn.
  • Verhuur klusjesmannen
  • Assistentie van verhuisliften
  • Speciale verhuizingen van bijvoorbeeld kunstobjecten of piano’s
  • Taxatie bij eerste kennismakingsgesprek

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je gratis én vrijblijvend meerdere bedrijven bij jou uit de regio.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs