Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Oomen VerhuizersJe bent van plan om naar Leiden te verhuizen en wil je verhuizing hierbij deels of helemaal uit handen geven aan een professioneel verhuisbedrijf. Oomen Verhuizers is een specialist van de Duin- en Bollenstreek, waartoe de oudste universiteitsstad van Nederland ook behoort.

Contactgegevens verhuisbedrijf Oomen Verhuizers

Oomen Verhuizers
Adresgegevens Taanderstraat 18b2222 BE Katwijk
Telefoonnummer 088-3219900
E-mailadres info@oomenverhuizers.nl
Website www.oomenverhuizers.nl
Opgericht in 2013
Keurmerk aanwezig? /
Certificeringen NIWO
Soort verhuizingen Particulier verhuizenSenioren verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Internationaal naar België en Frankrijk

Extra diensten Verhuislift hurenSpoedverhuizing

Container transport

Autolaadkraan transport

Hijskraan

Opslag

Verhuisshop

Garantieregelingen Allrisk verzekering

Waarin differentieert Oomen Verhuizers zich van andere?

Oomen Verhuizers werken aan de hand van vier kernpijlers: werken met ervaren medewerkers, leveren van het beste verhuismateriaal, allround verhuisbedrijf zijn en werken volgens een unieke werkwijze. Oomen Verhuizers werkt met goed opgeleid en gediplomeerd personeel, die in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent het Gedrag. Daarnaast wordt er gebruikgemaakt van het beste verhuismateriaal, zodat er tijdens de verhuizing zo goed mogelijk getild en vervoerd wordt. Denk hierbij aan zaken als de juiste voertuigen en de juiste verhuishulpmiddelen en diverse verwarmde en beveiligde opslagruimtes. De unieke werkwijze wordt gevormd door een strakke verhuisplanning, want personeel en materiaal kan nog zo goed zijn maar een soepele verhuizing wordt gekenmerkt door een goede verhuisplanning.

De specialisaties van Oomen Verhuizers

Oomen Verhuizers is een allround verhuisbedrijf. Het doel van het verhuisbedrijf is voor iedere verhuizing een gepaste oplossing op maat te verzinnen. Dientengevolge verzorgt Oomen Verhuizers particuliere verhuizingen, doe-het-zelf verhuizingen, seniorenverhuizingen, bedrijfsverhuizingen en internationale verhuizingen. Het werkgebied van Oomen Verhuizers is vooral de Duinstreek en Bollenstreek ofwel het gebied tussen Den Haag, Amsterdam, Haarlem en Alphen aan den Rijn.

Extra diensten van Oomen Verhuizers

Naast de particuliere verhuizingen en bedrijfsverhuizingen binnen en buiten Nederland kun je Oomen Verhuizers ook inschakelen voor een aantal andere zaken, zoals:

  • De verhuur van een verhuislift
  • Spoedverhuizing in enkele dagen door het grote netwerk van kwalitatieve verhuisbedrijven
  • Container transport met kraan
  • Autolaadkraan transport voor zware spullen
  • Hijskraan
  • Opslag
  • Verhuisshop

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs