Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Passies VerhuizersPassie Verhuizers weet dat iedere verhuizing een spannende aangelegenheid is, waarbij het hoofdzaak is om de nieuwe woning zo snel mogelijk tot je thuis te maken. Dit doet Passies Verhuizers door je soepel en zorgeloos te verhuizen.

Contactgegevens verhuisbedrijf Passies Verhuizers

Hieronder volgt op een overzichtelijke wijze alle contactgegevens van Passies Verhuizers. Eveneens kun je in deze paragraaf raadplegen in welk type verhuizingen het bedrijf gespecialiseerd is en welke extra diensten daarnaast ingehuurd kunnen worden.

Passies Verhuizers
Adresgegevens Broekermeerstraat 136
2131 AT Hoofddorp
Telefoonnummer 023-5615955
E-mailadres info@passies.nl
Website www.passies.nl
Opgericht in 1937
Keurmerk aanwezig? Erkende verhuizers

Erkende Project Verhuizers

Certificeringen ISO 26000
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Internationale verhuizingen

Extra diensten Opslag inboedel

Project management

Opslag en afvoer

Facilitaire diensten

Garantieregelingen Garantiecertificaat Erkende Verhuizer

 

Waarom verhuisbedrijf Passies Verhuizers?

Niet alleen is Passies Verhuizers aangesloten bij keurmerk Erkende Verhuizer, waardoor er aan strenge kwaliteitseisen is voldaan. Maar ook heeft Passies als eerste verhuisbedrijf in Nederland het keurmerk Erkende Project Verhuizer ontvangen. Tevens krijgen de verhuizers vakopleiding, trainingen en nascholing, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en wetten. Doordat het bedrijf te maken heeft met grote transporten en verschillende eindbestemmingen heeft Passies Verhuizers een groot assortiment ook in de nieuwste verpakkingsmaterialen, die de bescherming en veiligheid van je huisraad waarborgen.

Waarin is Passies Verhuizers gespecialiseerd?

De specialisatie van Passies Verhuizers is nationale en internationale verhuizingen. Hierbij is je inboedel verzekerd tijdens de verhuizing tot een bedrag van €100.000 nieuwwaarde. Tevens ben je er ook van verzekerd dat een verhuizing altijd wordt uitgevoerd. Zelfs als het verhuisbedrijf failliet gaat, ben je door de garantieregeling van de Erkende Verhuizer ervan verzekerd dat een ander bedrijf je verhuizing overneemt. Passies Verhuizen speelt ook in op kinderen. Niet alleen biedt het bedrijf nuttige tips voor, wanneer je met kinderen moet verhuizen, maar ook heeft het bedrijf speciale kinderverhuisdozen ontworpen, zodat je kindje betrokken raakt bij de verhuizing.

Welke extra services heeft Passies Verhuizers?

Passies verhuizers zijn een specialist op nationale en internationale verhuizingen van bedrijven en particulieren. Een verhuizing is echter niet alleen het transport van je inboedel van het oude naar het nieuwe adres. Er zijn ook nog een aantal extra diensten:

  • Opslag voor korte of langdurige periode
  • Project management
  • Veilige opslag en afvoer van inventaris
  • Facilitaire diensten, zoals de Passies Service Desk en handymanservices

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs