Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Perry VonkDit bedrijf bezorgt al twintig jaar zijn klanten gestructureerde en zorgeloze verhuizingen zowel regionaal als nationaal. Daarbij kan het verhuisbedrijf je ook verhuizen naar onze twee buurlanden België en Duitsland. Voor een voordelige verhuizing, waarbij op alle aspecten zorgvuldig gelet wordt, schakel je Perry Vonk in.

Contactgegevens van Verhuisbedrijf Perry Vonk

Hieronder volgt een tabel met alle gegevens, waarmee je contact kunt leggen met het verhuisbedrijf uit Zoetermeer. Eveneens vind je er het soort verhuizingen, die Perry Vonk uitvoert en de extra diensten, waarvan je gebruik kunt maken.

Verhuisbedrijf Perry Vonk
Adresgegevens Philipsstraat 38
2722NA Zoetermeer
Telefoonnummer 079–3460158
E-mailadres planning@pvonk.nl
Website www.pvonk.nl
Opgericht in 2008
Keurmerk aanwezig? Nee
Certificeringen Nee
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen
Extra diensten Opslag
Garantieregelingen Verzekerd tijdens verhuizing

Waarin verschilt Verhuisbedrijf Perry Vonk van andere?

Je een plezierige verhuizing bezorgen, dat is de doelstelling van Verhuisbedrijf Perry Vonk. Dit plezier start al door de acties, waarvan je gebruik kunt maken. Op dit moment kun je bijvoorbeeld professionele verhuisdozen gratis in bruikleen nemen of gratis verhuisdekens in bruikleen. Eveneens kun je kiezen voor gratis vloeipapier of voor een reservering van je verhuisdatum.

De specialisaties van Verhuisbedrijf Perry Vonk

Verhuisbedrijf Perry Vonk is gespecialiseerd in verhuizingen in Zoetermeer en omstreken. Ook naar andere delen van Nederland en zelfs naar België of Duitsland kan het verhuisbedrijf je inboedel vervoeren. De gestructureerdheid van het verhuisbedrijf zie je verder terug in zaken, zoals het efficiënt en in de juiste volgorde inladen van de verhuiswagen, de verhuisdozen op een handige wijze te coderen en de meubels zo op het nieuwe adres te plaatsen dat makkelijk gemonteerd kan worden.

Extra diensten van Verhuisbedrijf Perry Vonk

Naast georganiseerde en soepele verhuizingen kun je bij Verhuisbedrijf Perry Vonk ook van de opslagdienst gebruikmaken. Perry Vonk verhuurt namelijk verwarmde en beveiligde opslagruimte van een á dertig vierkante meter aan. Hierbij kun je zelf bepalen hoe groot je ruimte moet zijn afhankelijk van je huisraad. Wanneer je erachter komt tijdens het opslaan dat je meer of minder ruimte nodig hebt, kun je ook altijd overstappen naar een grotere of kleinere ruimte zonder extra kosten. Je hebt ook de all-in opslagpakketten voor een tijdelijke of langdurige opslag van je spullen. Bij een all-in pakket mag je gebruikmaken van de ophaalservice, brengservice, verhuiswagen en containeropslag.

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs