Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf PJ van der WansemVerhuizen naar de politieke hoofdstad van Nederland? Wat komt daar wel niet bij kijken? Welke vergunningen zijn nodig? Met deze vragen wil je je niet bezighouden, wanneer je middenin een verhuizing zit. Schakel daarom een Erkende Verhuizer in, die je deze extra zorgen uit handen neemt. Voor verhuizingen in Den Haag en omgeving kun je bijvoorbeeld Firma PJ van der Wansem inschakelen.

Contactgegevens verhuisbedrijf PJ van der Wansem

Hieronder volgt een tabel met de contactgegevens van PJ van der Wansem. Eveneens vind je hier een overzicht van de soort verhuizingen dat het verhuisbedrijf uitvoert en de extra diensten die je hierbij kunt inhuren.

PJ van der Wansem
Adresgegevens Tauber 39-41

2491 DB Den Haag

Telefoonnummer 070-3272826
E-mailadres info@wansem.nl
Website www.wansem.nl
Opgericht in 1921
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizers
Certificeringen Run for Kika
Soort verhuizingen Nationale verhuizingen

Internationale verhuizingen

Bedrijfsverhuizingen

Extra diensten Pianovervoer

Opslag

Handymanservice

Speciale schoonmaakdiensten

Garantieregelingen Garantiecertificaat Erkende Verhuizers

 

Waarom is PJ van der Wansem anders?

PJ van der Wansem biedt je bijna honderd jaar vakmanschap en ervaring aan en zorg voor je hele inboedel. Spullen worden zorgvuldig ingepakt en zelfs kunstvoorwerpen en piano’s worden veilig van A naar B vervoerd. Hiervoor heeft het bedrijf de modernste apparatuur tot zijn beschikking bestaande uit elektrische takels, kraanwagens en verhuisliften.

Waarin is PJ van der Wansem gespecialiseerd?

PJ van der Wansem is gespecialiseerd in het vervoeren en transporteren van piano’s en vleugels. Op dit gebied heeft het verhuisbedrijf zijn goede reputatie verworven, maar daar houdt de expertise niet op. Toen de vraag naar piano’s terugliep, moest het bedrijf zich noodzakelijk richten op normale verhuizingen, die met dezelfde toewijding afgehandeld worden. Daarbij worden internationale verhuizingen niet uitgesloten, waar bij het inpakken en de voorbereiding nog verder wordt gegaan en waar ook het papierwerk je volledig uit handen genomen wordt.

Extra diensten

Naast zorgvuldigheid en expertise bij je verhuizing, biedt PJ van der Wansem je ook een aantal extra services aan:

  • Handymanservice, waarbij je moet denken aan zaken zoals het demonteren en monteren van meubilair, ophangen apparatuur, schilderijen, lijsten en raamdecoraties, de montage van gordijnrails en/of schilderijrails, wegwerken van de bekabelingen van de televisie en audio apparatuur en als laatste het aansluiten van de televisie, audio apparatuur en dergelijken.
  • Schoonmaakservice, waarbij je moet denken aan zaken zoals het controleren van de woning op ongedierte, installatie brandalarmsysteem, het controleren van temperatuur en het opleveren van schone woning.
  • Verhuisdiensten, zoals inpakken en uitpakken en montageservices

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs