Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf RheeMu VerhuizersEde wordt vaak in een naam genoemd met Wageningen en dit komt mede door de grote universiteit, die hier ligt. Voor een grotere stad heeft Ede toch ook genoeg natuur in de aanbieding voor de liefhebbers. Een ideale plek om heen te verhuizen dus, want er is voor ieder wat wils. Dan wil je natuurlijk wel dat je verhuizing ook snel en soepel verloopt, anders drukt dit meteen een stempel op je nieuwe woonplaats. Schakel voor een zorgeloze verhuizing verhuisbedrijf bijvoorbeeld RheeMu Verhuizers Ede in.

Contactgegevens RheeMu Verhuizers Ede

Hieronder volgt een tabel met alle contactgegevens van het verhuisbedrijf als ook de verhuizingen die door het bedrijf worden uitgevoerd en de extra diensten die hierbij aangeboden worden.

RheeMu Verhuizers Ede
Adresgegevens Morsestraat 9A

6716 AH Ede

Telefoonnummer Tel: 031-8694422

Fax: 031-8629636

E-mailadres info@rheemu.nl
Website www.rheemu.nl
Opgericht in 2005
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizer
Certificeringen Nee
Soort verhuizingen Particuliere verhuizing

Zakelijke verhuizing

Internationale verhuizingen

Extra diensten Transporten

Opslag

Elektrische verhuislift verhuur

Demonteren en monteren

Bezemschoon oplevering

Afvoeren spullen

Vervoeren huisdieren en vee

Garantieregelingen Verhuisverzekering

 

Waarin onderscheidt RheeMu Verhuizers Ede zich ten opzichte van andere verhuisbedrijven in de regio?

RheeMu Verhuizers Ede is ondanks zijn jonge leeftijd een verhuisbedrijf dat een kenner is in Ede en omstreken. De verhuizers van RheeMu helpen je met liefde en nuttige adviezen zorgeloos van je oude naar je nieuwe adres. De service van RheeMu is klantgericht en door de korte communicatielijnen ben je van een persoonlijke aanpak van je verhuizing verzekerd. Het verhuisbedrijf is eveneens aangesloten bij keurmerk Erkende Verhuizer. Hierdoor ben je verzekerd van een verhuizing die tot in de puntjes verzorgd wordt, waarbij kwaliteit, veiligheid en zekerheid hoog in het vaandel staan. Door meerdere garanties en verzekeringen zijn jij en je inboedel beschermd tijdens de verhuizing.

De specialisaties bij RheeMu Verhuizers Ede

RheeMu Verhuizers Ede regelt al je particuliere en zakelijke verhuizingen zowel nationaal als internationaal. Hierbij zijn de drie pijlers:

 • Geheel volgens afspraak verhuizen
 • Een perfect verloop van de verhuizing
 • Geheel volgens jouw wensen verhuizen

Naast verhuizingen kun je RheeMu Verhuizers Ede inschakelen voor werkzaamheden in en rond je verhuizing. Denk hierbij aan inpakken en uitpakken van je inboedel, demonteren en monteren van je meubels.

Extra diensten

RheeMu Verhuizers Ede is dus de specialist op het gebied van verhuizen binnen Ede. Het verzorgt echter ook verhuizingen nationaal en internationaal. Daarnaast kun je het bedrijf ook inschakelen voor een aantal extra diensten, zoals:

 • Transporten
 • Opslag
 • Inpakservice
 • Elektrische verhuislift verhuur
 • Demonteren en monteren
 • Bezemschoon oplevering
 • Afvoeren spullen
 • Vervoeren huisdieren en vee

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs