Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf scheutenVerhuisonderneming Scheuten is een bescheiden organisatie, waarin ervaring en diversiteit centraal staan. De verhuizers zullen er alles aan doen om jouw verhuizing zo efficiënt en soepel mogelijk te laten verlopen.

Contactgegevens verhuisbedrijf Scheuten

De contactgegevens van Verhuisonderneming Scheuten vind je in onderstaande tabel. Tevens kun je hier terugvinden met welke soort verhuizingen het bedrijf zich bezighoudt en welke extra diensten hierbij ingeschakeld kunnen worden.

Verhuisonderneming Scheuten
Adresgegevens Cornelis Dopperstraat 106

7558 GP Hengelo

Telefoonnummer Tel: 074-2910442
Fax: 074 -2915422
E-mailadres info@scheuten-verhuizingen.nl
Website www.scheuten-verhuizingen.nl
Opgericht in 1958
Keurmerk aanwezig? Nee
Certificeringen Nee
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen
Extra diensten Inboedelopslag

Demonteren en monteren

Inpakservice

Garantieregelingen Verzekeringskosten inbegrepen in offerte

 

Waarin onderscheidt Verhuisonderneming Scheuten zich van andere?

Verhuisonderneming Scheuten is geen groot verhuisbedrijf en is ook niet aangesloten bij een grotere verhuisorganisatie of een keurmerk. Verhuisonderneming Scheuten moet het hebben van zijn lokale expertise in verhuizingen, waarbij door de kleine omvang van het verhuisbedrijf de communicatielijnen tot de klant kort zijn. Hierdoor kan een grote persoonlijke aandacht voor de klant bewerkstelligd worden. Opgericht in 1958 heeft het verhuisbedrijf daarnaast ruime ervaring in het verhuizen.

De specialisaties van Verhuisonderneming Scheuten

Verhuisonderneming Scheuten is gespecialiseerd in het verrichten van inboedelverhuizingen; het verhuizen van particuliere relaties van het oude naar het nieuwe adres. Hierbij richt het bedrijf zich vooral op lokale verhuizingen in Hengelo en omstreken. Professionaliteit blinkt het bedrijf in uit en dit zie je aan de vriendelijke medewerkers en de deskundige verhuismaterialen die gebruikt worden. Naast een snelle inventarisatie van je inboedel en de verhuismogelijkheden, krijg je snel een vrijblijvende offerte op tafel, waarna je zorgeloze verhuizing pas echt kan beginnen.

Extra diensten

Naast compleet verzorgde verhuizingen kun je ook gebruikmaken van een aantal rechttoe, rechtaan aanvullende diensten, zoals:

  • Inboedelopslag
  • (De)Montageservice
  • Inpakservice

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs