Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Schipper VerhuizingenMet meer dan vijftig jaar ervaring in de verhuisbranche kies je niet alleen voor een bekwaam verhuisbedrijf, maar ook voor een betrouwbare organisatie.

Contactgegevens verhuisbedrijf Schipper Verhuizingen Alkmaar

In onderstaande tabel vind je in het kort alle contactgegevens van Schipper Verhuizingen Alkmaar. Eveneens worden kort de soort verhuizingen waarin het verhuisbedrijf gespecialiseerd is benoemd en de extra diensten die je hierbij kunt inhuren.

Schipper Verhuizingen Alkmaar
Adresgegevens Bestevaerstraat 7

1812 PB Alkmaar

Telefoonnummer 072-5112614
E-mailadres info@schipperverhuizingen.nl
Website www.schipperverhuizingen.nl
Opgericht in 1863
Keurmerk aanwezig? Nee
Certificeringen Nee
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Extra diensten Piano vervoer

Opslag

Meubel vervoer

Antiek vervoer

Inpakservice

Elektronicavervoer

Computervervoer

Garantieregelingen Nee

 

Waarom zou je kiezen voor Schipper Verhuizingen Alkmaar?

Voordat Schipper Verhuizingen in 1967 een officieel verhuisbedrijf werd, had het bedrijf al meerdere bedrijfstakken uitgeprobeerd, zoals transport en grind. Hierdoor heeft Schipper Verhuizingen Alkmaar, zoals het nu is, meerdere werkgebieden, waarin het bekwaam diensten kan uitvoeren. Vanaf de jaren zestig ging het bedrijf zich dus meer specialiseren in verhuizingen, waarin het is uitgegroeid van kleine verhuizingen naar complexe grote verhuizingen.

Waarin is Schipper Verhuizingen Alkmaar gespecialiseerd?

Schipper Verhuizingen Alkmaar houdt zich bezig met complete of gedeeltelijke verhuizingen op particulier en zakelijk gebied. Of het nu een kleine verhuizing betreft of complexe verhuizingen; Schipper Verhuizingen Alkmaar staat klaar voor al zijn relaties. Dat je bij Schipper Verhuizingen Alkmaar kiest voor kwaliteit is ook te zien aan het feit dat het verhuisbedrijf al circa 35 jaar het meubelvervoer regelt van meerdere professionele meubelfabrikanten. Direct na productie worden de meubels vervoerd naar opslagloodsen of naar de verkoopadressen. De faciliteiten en het vakmanschap van Schipper Verhuizingen Alkmaar zorgen ook in dit geval voor alleen maar tevreden mensen.

Extra diensten

Bij Schipper Verhuizingen Alkmaar kun je niet alleen maar terecht voor je verhuizingen. Ook van een aantal extra services kun je als klant van Schipper gebruikmaken:

  • Pianovervoer
  • Opslag
  • Meubelvervoer
  • Antiek vervoer
  • Elektronicavervoer
  • Computervervoer
  • Inpakservice

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs