Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf SchippersWil je verhuizen naar Amstelveen en omstreken, kies dan bijvoorbeeld voor een erkend verhuisbedrijf: verhuisbedrijf Schippers en Co. Sinds 1957 verhuist het Amstelveens verhuisbedrijf al relaties van zowel de particuliere als de zakelijke markt. De bestemming maakt hierbij niet uit: zowel nationale als internationale verhuizingen worden door Schippers en Co uitgevoerd.

Contactgegevens verhuisbedrijf Schippers en Co

Voordat er wordt ingegaan op de diensten die Schippers en Co levert, volgen nu eerst de contactgegevens van het verhuisbedrijf en de in te huren extra diensten in een overzichtelijke tabel.

Schippers en Co
Adresgegevens Langs de werf 18 -20

1185 XT Amstelveen

Telefoonnummer 020-6470670
E-mailadres info@schippersenco.com
Website www.schippersenco.com
Opgericht in 1957
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizers
Certificeringen Nee
Soort verhuizingen Internationale verhuizingen

Particuliere verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Extra diensten Piano vervoer

Opslag

Verhuismaterialen kopen of huren

Garantieregelingen Garantiecertificaat Erkende Verhuizers

 

Waarom is Schippers en Co anders?

Het maakt voor de service niks uit of je slechts gedeeltelijk je inboedel laat verhuizen door Schippers en Co of helemaal. Daarnaast is een opslag op maat mogelijk, waarbij je jouw huisraad kunt opslaan in containers, kisten, stellingen op gewoon op de vloer. Deze opties zijn vaak goedkoper dan de self storage varianten van andere verhuisbedrijven. Tevens kun je bij Schippers en Co terecht voor het huren of kopen van verhuismaterialen en verhuismiddelen.

De specialisaties van Schippers en Co

Schippers en Co is van oudsher gespecialiseerd in emigratie. Bijna alle Europese bestemmingen liggen in het eigen beheer van het Amstelveens verhuisbedrijf, maar ook wereldwijd is het verhuisbedrijf een naam op de markt. Hierbij wordt je inboedel verscheept in op maat gemaakte export kisten. Deze worden dan in het vrachtruim van vliegtuigen geladen en op die manier verscheept. Zeevracht is echter ook mogelijk. In dit geval pakken gespecialiseerde emballeurs alles in containers. Het bedrijf verzorgt alle douaneformaliteiten, dus daar heb je geen omkijken naar. Daarnaast ben je gegarandeerd van een snelle levering en kun je vaak goedkoper verhuizen, doordat groupage ritten aangeboden worden. Bijvoorbeeld naar de Verenigde Staten, Canada en het Verenigd Koninkrijk. Mogelijkheden bij een internationale verhuizing zijn:

  • Emigratie van personen en organisaties
  • Verplaatsing van inboedel, maar ook machineparken.
  • Complete verhuizing van je oude adres naar je nieuwe adres
  • Verhuizingen naar Nederland en inscheping op vliegveld of haven
  • Verhuizingen met behulp van luchtvracht of zeevracht

Extra diensten

  • Opslag
  • Verhuur of verkoop verhuismaterialen
  • Verhuur verhuishulpmiddelen
  • Piano vervoer

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs