Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Schoenmaekers Verhuizingen en Goederentransport B.V.Wil je verhuizen naar Heerlen of omstreken en wil je deze verhuizing laten uitvoeren door een verhuisspecialist in die omgeving? Dan ben je bijvoorbeeld bij verhuisbedrijf Schoenmaekers Verhuizingen en Goederentransport B.V. aan het goede adres. Het verhuisbedrijf is al bijna een eeuw actief in de transport- en verhuissector, waardoor het garant staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Contactgegevens verhuisbedrijf Schoenmaekers Verhuizingen en Goederentransport B.V.

In onderstaande tabel vind je alle contactgegevens van Schoenmaekers Verhuizingen en Goederentransport B.V. Tevens vind je er alle verhuizingen, waarin het bedrijf gespecialiseerd is. Als laatste kun je in een oogopslag zien welke extra diensten Schoenmaekers Verhuizingen en Goederentransport B.V. aanbiedt.

Schoenmaekers Verhuizingen en Goederentransport B.V.
Adresgegevens Ridderweg 47

6418 PH Heerlen

Telefoonnummer Tel: 045-5411281

Fax: 045-544096

E-mailadres Info@schoenmaekers-bv.nl
Website www.schoenmaekers-bv.nl
Opgericht in 1924
Keurmerk aanwezig? Nee
Certificeringen Nee
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Internationale verhuizingen

Bedrijf/kantoor verhuizingen

Schoolverhuizingen

Extra diensten Klussen service

Opruimservice

Transporten door Europa

Distributie vervoer

Piano vervoer

Opslag inboedels

Inpakken en uitpakken

Demonteren en monteren

Verhuur verhuisliften

Doe het zelf verhuiscontainers

Garantieregelingen Onbekend

 

Waarom kiezen voor Schoenmaekers Verhuizingen en Goederentransport B.V.?

Schoenmaekers Verhuizingen en Goederentransport B.V. is een echt familiebedrijf te noemen en heeft al meer dan een eeuw ervaring en kennis van particuliere en zakelijke verhuizingen als mede transporten. Particuliere en zakelijke verhuizingen worden vooral in de regio uitgevoerd, waardoor je er zeker van bent dat je een lokale specialist hebt ingehuurd voor je verhuizing. Sittard, Geleen, Landgraaf en uiteraard Heerlen zelf vallen onder het werkgebied van Schoenmaekers Verhuizingen en Goederentransport B.V. Particulieren kunnen echter ook verhuisd worden door heel Europa. Transporten vinden zelfs naast Europa plaats over de hele wereld.

De specialisaties van Schoenmaekers Verhuizingen en Goederentransport

Het is al kort aan de orde gekomen, maar de specialiteit van Schoenmaekers Verhuizingen en Goederentransport B.V. is verhuizen. Hierbij is de klant koning en bepaalt deze hoe de verhuizing eruit komt te zien. Met je wensen wordt kortom rekening gehouden. Naast verhuizingen is een tweede specialiteit het transport van stukgoed door heel Europa of verder. Met multifunctionele vrachtwagens, die zowel verhuizingen als transporten kunnen ondernemen, worden je goederen veilig van A naar B verhuisd.

Extra diensten

Naast verhuizingen en transportdiensten kun je Schoenmaekers Verhuizingen en Goederentransport B.V. ook inhuren voor een aantal extra diensten. Hieronder volgt hier een compleet en overzichtelijk overzicht van:

  • Klussenservice
  • Opruimservice
  • Distributie vervoer
  • Piano en vleugel vervoer
  • Opslag van inboedels in een geconditioneerde ruimte
  • Inpakservice
  • Demonteren en monteren
  • Verhuur verhuisliften met een bediener
  • Doe-het-zelf verhuiscontainers

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs