Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Scholte Verhuisgroep B.V.Op zoek naar een allround verhuisbedrijf uit Zoetermeer en omstreken? Dan ben je bijvoorbeeld bij verhuisbedrijf Scholte Verhuisgroep B.V. aan het juiste adres. Scholte Verhuisgroep B.V. is onderdeel van de verhuisorganisatie Euromovers, waardoor je van de expertise kunt genieten van verschillende, internationaal opererende verhuisbedrijven. Voor jou houdt dit in dat je verhuizing plaatsvindt aan de hand van de strengste kwaliteitseisen en dat je profijt kunt halen uit de samenwerking tussen de verschillende verhuisbedrijven.

Contactgegevens verhuisbedrijf Scholte Verhuisgroep B.V.

In onderstaande tabel vind je in het kort alle contactgegevens van Scholte Verhuisgroep B.V. Eveneens worden kort de soort verhuizingen waarin het verhuisbedrijf gespecialiseerd is benoemd en de extra diensten die je kunt inhuren.

Scholte Verhuisgroep B.V.
Adresgegevens Goudstraat 65
2718 RD Zoetermeer
Telefoonnummer 079-3628484
E-mailadres info@svg-euromovers.nl
Website www.svg-euromovers.nl
Opgericht in 2007

(Zaat Verhuizingen sinds 1870)

Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizers
Certificeringen ISO 9001

VCA

Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen, zoals seniorenverhuizing

Bedrijfsverhuizingen, zoals kantoorverhuizing, laboratoriumverhuizing en dergelijken.

Internationale verhuizingen

Extra diensten Opslag

ICT verhuizen

Kunst en antiek verhuizen

Particuliere en zakelijke opslag

Archiefbeheer

Garantieregelingen Garantieregeling Erkende Verhuizers

 

In welk opzicht is Scholte Verhuisgroep B.V. anders?

Als onderdeel van de internationaal opererende Euromovers biedt Scholte Verhuisgroep B.V. niet alleen op Nederlands grondgebied allerlei verhuistypen aan, maar ook internationaal kun je rekenen op betrouwbare en gekwalificeerde verhuispartners. Het voordeel van Euromovers is dat je verhuizing zowel binnen als buiten Nederland voldoet aan de strenge kwaliteitseisen en internationale verhuisstandaarden.

De specialisaties van Scholte Verhuisgroep B.V.

Scholte Verhuisgroep B.V. is een ware specialist in verhuizingen. Je kunt het verhuisbedrijf inhuren voor particuliere verhuizingen, seniorenverhuizingen, bedrijfsverhuizingen, laboratoriumverhuizingen en bibliotheekverhuizingen. Daarnaast biedt het verhuisbedrijf een aantal praktische extra diensten aan. Daarnaast is Scholte een specialist in opslagmogelijkheden. Scholte biedt een flexibele opslagruimte aan, waar je terecht kunt voor je inboedel, bedrijfsinventaris en archief. Hierbij worden nauwgezette inventarisatielijsten gemaakt en kun je dus op elk moment een meubelstuk dat je toch nodig hebt opvragen.

Extra diensten van Scholte Verhuisgroep B.V.

  • Verhuismaterialen
  • Inboedelopslag
  • Verhuislift
  • Schoonmaakwerkzaamheden
  • Opslag bedrijfsinboedel
  • Archiefopslag en archiefbeheer
  • Kunst en antiek vervoer
  • ICT verhuizen

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs