Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Snelle JongensBij Verhuisbedrijf Snelle Jongens ben je verzekerd van een snelle, veilige en goed afgeronde verhuizing in Den Haag en omstreken. Snel zit niet alleen in de naam; het is een dienst die geleverd wordt.

Contactgegevens Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Hieronder volgt een tabel met alle contactgegevens van Verhuisbedrijf Snelle Jongens. Eveneens vind je er terug in welke soort verhuizingen het verhuisbedrijf gespecialiseerd is en welke extra diensten hierbij aangeboden worden.

Verhuisbedrijf Snelle Jongens
Adresgegevens Ammunitiehaven 609
2511 XS Den Haag
Telefoonnummer 085-0655424
E-mailadres info@verhuisbedrijfsnellejongens.nl
Website www.verhuisbedrijfsnellejongens.nl
Opgericht in 2016
Keurmerk aanwezig? Nee
Certificeringen Nee
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Bedrijfsverhuizingen

Seniorenverhuizingen

Spoedverhuizingen

Extra diensten Piano vervoer

Montageservice

In- en uitpakken

Verhuislift huren

Woningontruimingen

Garantieregelingen Bij gebruik verhuislift inboedel verzekerd

 

Waarom is Verhuisbedrijf Snelle Jongens anders?

Verhuisbedrijf Snelle Jongens is een jong, maar gedreven verhuisbedrijf. Dit houdt in dat het bedrijf zich voor de volle honderd procent inzet voor zijn opdrachtgevers. Het doel hierbij is jou als klant duidelijkheid te bieden in een stressvolle periode. Verhuisbedrijf Snelle Jongens werkt samen met meerdere partners, waardoor in bijna al je behoeftes voorzien kan worden. De verhuizers werken op oproepbasis, waardoor ook spoedverhuizingen tot de mogelijkheden behoren.

De specialisaties van Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Het zit al in de naam verborgen, maar Verhuisbedrijf Snelle Jongens staat voor snelheid tijdens je particuliere of zakelijke verhuizing. Zeker in omgeving Den Haag is Verhuisbedrijf Snelle Jongens daarnaast gespecialiseerd in de eerder genoemde spoedverhuizing. Met flink wat jaar ervaring mag het verhuisbedrijf zich met recht een specialist noemen op dit gebied. Een spoedverhuizing is net weer wat spannender dan een normale verhuizing, maar Verhuisbedrijf Snelle Jongens zorgt ervoor dat de verhuizing met de juiste begeleiding voorspoedig verloopt. Door de flexibiliteit van Verhuisbedrijf Snelle Jongens kan een spoedverhuizing eigenlijk altijd wel ingepland worden op korte termijn. Ook bij een spoedverhuizing kun je aangeven van welke extra diensten je hierbij nog verder gebruik wil maken.

Welke extra diensten kun je huren bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens?

Naast complete verhuizingen op particulier en zakelijk gebied kun je Verhuisbedrijf Snelle Jongens ook inhuren voor een gedeeltelijke verhuizing, waarbij je alleen een of meerdere extra diensten inhuurt, zoals:

  • In- en uitpakken
  • Montageservice
  • Piano vervoer
  • Verhuislift huren
  • Woningontruimingen

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs