Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Snijders VerhuizingenIn Hoofddorp en omstreken vind je sinds 1903 een erkend verhuisbedrijf, waarbij je huisraad in bekwame en betrouwbare handen is. Dit is bijvoorbeeld verhuisbedrijf Snijders Verhuizingen. Voor al je verhuizingen kun je bij Snijders terecht: inboedelverhuizingen, bedrijfsverhuizingen, kantoorverhuizingen, seniorenverhuizingen en nog veel meer.

Contactgegevens verhuisbedrijf Snijders Verhuizingen

Voor alle contactgegevens van verhuisbedrijf Snijders Verhuizingen kun je onderstaande tabel raadplegen. Ook vind je hier op welke verhuizingen het bedrijf zich richt en van welke extra services je gebruik kunt maken.

Snijders Verhuizingen
Adresgegevens J.C. Beetslaan 163E

2131 AL Hoofddorp

Telefoonnummer 023-5630723
E-mailadres info@snijders-verhuizingen.nl
Website www.snijders-verhuizingen.nl
Opgericht in 1903
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizer
Certificeringen n.v.t.
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Bedrijfsverhuizingen

Senioren verhuizingen

Extra diensten Opslag

Monteren en demonteren

Inpakservice

Speciaal vervoer en transporten

Handymanservice

Garantieregelingen Verzekering

 

Waarom kiezen voor Snijders Verhuizingen?

Snijders Verhuizingen is een allround verhuisbedrijf. Voor elk type verhuizing kun je terecht voor een vakkundige en veilige uitvoering. Vooral aan seniorenverhuizingen wordt veel aandacht besteed vanuit het verhuisbedrijf. Dit vergt een andere, nog persoonlijkere aanpak. Daarom is er bij de seniorenverhuizing sprake van een aanspreekpunt, die ook tijdens de verhuizing daar is voor de senior.

Waarin is Snijders Verhuizingen gespecialiseerd?

Snijders Verhuizingen is al meer dan een eeuw een specialist in de verhuisbranche van Haarlemmermeer. Daarnaast vervoert Snijders niet alleen verhuisgoed, maar ook kunst en antiek, kluizen, grote computersystemen, kantoormeubelen en keukeninrichtingen. Met behulp van het benodigde vakmanschap en de juiste materialen kan dit transport veilig en schadeloos plaatsvinden. Voor dit speciale vervoer beschikt Snijders Verhuizingen over:

 • Brandkasten heffers
 • Divers speciaal rollend materiaal
 • Hijslieren
 • Speciale pompwagens
 • Traplopers
 • Verhuiswagens met luchtvering
 • Verhuiswagens met grote laadkleppen
 • Verhuiswagens in diverse afmetingen en laadvermogens

Van welke extra diensten kun je gebruikmaken bij Snijders Verhuizingen?

Snijders Verhuizingen verzorgt je verhuizing tot in de puntjes. Hierbij kun je als klant ook gebruikmaken van een aantal extra services, zoals:

 • Speciaal vervoer en transport
 • Opslag
 • Handymanservices
 • Verhuisdiensten, zoals inpakken, uitpakken, demonteren en monteren

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs