Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Staalman VerhuizingenEen vakspecialist in Hilversum en omstreken vind je bijvoorbeeld in verhuisbedrijf Staalman Verhuizingen. Sinds 1936 is het verhuisbedrijf actief in de verhuisbranche, waarbij het zorgeloze particuliere en zakelijke verhuizingen nationaal en internationaal uitvoert.

Contactgegevens Verhuisbedrijf Staalman Verhuizingen

Hieronder volgt een tabel met alle contactgegevens van Staalman Verhuizingen. Eveneens vind je er de soort verhuizingen, waarin het bedrijf gespecialiseerd is, terug als ook de extra diensten die hierbij ingehuurd kunnen worden.

Staalman Verhuizingen
Adresgegevens Bezoekadres:

Nieuwe Havenweg 45 C
1216 BL Hilversum

Postadres

Curiestraat 32
1223 JZ Hilversum

Telefoonnummer 035-6420520
E-mailadres info@staalmanverhuizingen.nl
Website www.staalmanverhuizingen.nl
Opgericht in 1936
Keurmerk aanwezig?

Nee

Certificeringen

Nee

Soort verhuizingen Particuliere verhuizing

Zakelijke verhuizing

Seniorenverhuizing

Internationale verhuizing

Extra diensten Opslag

Woningontruimingen

Bezemschoon opleveren

Piano vervoer

Inboedelopslag

Archiefopslag

Handymanservices

Antiek vervoer

Garantieregelingen

Inboedel verzekerd tot €100.000

 

Waarom is Staalman Verhuizingen anders?

Bij je verhuizingen krijg je te maken met ervaren en vakbekwame verhuizers, die jouw huisraad op een deskundige manier en met zorgvuldige aandacht voor je bezittingen verhuizen. Tijdens het vervoer van je inboedel ben je tevens goed verzekerd. Daarnaast is het verhuisbedrijf gespecialiseerd in kwetsbare verhuizingen, zoals de seniorenverhuizing of de zorgverhuizing. Hierdoor levert het bedrijf de speciale zorg die bij dit type verhuizingen nodig is en wordt er meer gedaan dan alleen het transport van de inboedel van het oude naar het nieuwe adres.

De specialisaties van Staalman Verhuizingen

Staalman Verhuizingen is gespecialiseerd in particuliere en zakelijke verhuizingen op nationaal en internationaal grondgebied. Een specialisatie hierbinnen is de kwetsbare verhuizing; een verhuizing die meer aandacht vergt dan andere verhuizingen. Neem bijvoorbeeld een seniorenverhuizing. Staalman heeft in dit type verhuizingen jarenlange ervaring en voeren voor veel zorginstellingen in ’t Gooi en omstreken dit soort verhuizingen uit, waarbij er veel aandacht is voor de speciale zorg die hiermee gepaard gaat. Zo worden overtollige spullen afgevoerd naar kinderen en kleinkinderen of naar een veiling. Tevens kunnen spullen hierbij opgeslagen worden in een opslagruimte. Ook het bezemschoon opleveren van de woning is hierbij inbegrepen.

Extra diensten

Naast professioneel uitgevoerde verhuizingen nationaal of internationaal kun je Staalman Verhuizingen inhuren voor meerdere extra diensten. De extra verhuismogelijkheden zijn:

 • Bezemschone oplevering oude woning
 • Demontage en montage van je meubels
 • Handymanservices
 • Het gebruik van de verhuislift
 • Ontruimen oude woning
 • Opslag
 • Ophalen van de lege verhuisdozen
 • Pianovervoer en vleugel transport
 • Uitpakken van de verhuisdozen
 • Verhuizen van de hele inboedel
 • Vakkundig inpakken van je glaswerk, kleingoed, boeken etc.
 • Verhuizen van alleen de grote stukken en grootgoed

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs