Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Sterk VerhuizingenDe wens van gemeente Maastricht is om anno 2030 in wijken te wonen, waarin iedere laag van de bevolking welkom is en zich thuis voelt. Er zullen betaalbare woningen worden gebouwd, waarin ouderen, studenten en gezinnen kunnen wonen. Wat je verhuisplannen en ambities ook zijn, Maastricht biedt het allemaal aan. Het is daarom niet verwonderlijk dat veel mensen ervoor kiezen om naar Maastricht te verhuizen. Je nieuwe woning in de Limburgse hoofdstad moet je wel een gevoel van thuis kunnen geven en dat begint al na een zorgeloze verhuizing. Dit kan bijvoorbeeld geboden worden door verhuisbedrijf Sterk Verhuizingen. Dit Maastrichtse verhuisbedrijf blinkt uit in ontzorgen, waardoor je verhuizing niet stressvol is maar juist plezierig.

De contactgegevens van verhuisbedrijf Sterk Verhuizingen

Voordat er dieper in zal worden gegaan op de verhuizingen die Sterk Verhuizingen onderneemt en de extra diensten die hierbij worden aangeboden, volgen nu eerst de contactgegevens in een overzichtelijke tabel.

Sterk Verhuizingen
Adresgegevens Rekoutweg 12C

6229 RB Maastricht

Telefoonnummer 06-13040518
E-mailadres Info@sterkverhuizingen.nl
Website www.sterkverhuizingen.nl
Opgericht in 2020
Keurmerk aanwezig? Nee
Certificeringen Nee
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Senioren verhuizingen

Studenten verhuizingen

Internationale verhuizingen

Extra diensten Inboedelopslag

(De)montage werkzaamheden

Handyman services

Ontruimingen

Bezemschoon opleveren

Huur verhuiswagens

Huur verhuislift

Garantieregelingen Inboedel verzekerd tegen schade

 

Waarom zou je kiezen voor Sterk Verhuizingen?

Wanneer je een professioneel verhuisbedrijf inschakelt, ben je meestal wel verzekerd tegen schade en verzekerd van een zorgeloze verhuisdag. Sterk Verhuizingen biedt je echter meer:

 • 24/7 service
 • Flexibel, want ook verhuizingen in avonduren en weekenden zijn mogelijk
 • Begeleiding tijdens je verhuizing
 • Hoge kwaliteit van verhuismateriaal
 • Gratis verhuisdekens en -dozen
 • Uitgebreid wagenpark tot je beschikking
 • Verhuur verhuislift mogelijk

De specialisaties bij Sterk Verhuizingen

Sterk Verhuizingen houdt zich bezig met particuliere en zakelijke verhuizingen. Bij Sterk Verhuizingen kies je voor een complete verhuisservice met begeleiding op maat. Iedere verhuizing is namelijk uniek. Bij de particuliere verhuisdienst staat het volledig ontzorgen voorop. Ook wat betreft bedrijfsverhuizingen is het ontzorgen prioriteit nummer een. Er wordt een georganiseerd verhuisplan opgesteld; of er nu intern of extern verhuisd wordt. Hierdoor kan ook een zakelijke verhuizing soepel en efficiënt verlopen zonder dat de werkzaamheden van je bedrijf er last van ondervinden.

Extra diensten bij Sterk Verhuizingen

Bij Sterk Verhuizingen kun je terecht voor je particuliere en zakelijke verhuizingen nationaal en internationaal. Bij een verhuizing komt echter meer kijken dan het in- en uitpakken en vervoeren van goederen. Daarom biedt Sterk Verhuizingen nog een heel scala aan extra diensten aan:

 • Inboedelopslag
 • (De)Montage werkzaamheden
 • Handymanservices
 • Ontruimingen
 • Bezemschone oplevering
 • Verhuur verhuiswagens

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs