Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Storm VerhuizingenVerhuizen naar de op twee na grootste gemeente van Noord-Brabant en dat met zo min mogelijk zorgen? Schakel hiervoor bijvoorbeeld verhuisbedrijf Storm Verhuizingen in. Verhuizen in Breda en omstreken is de kernactiviteit van het verhuisbedrijf en daarom de geldende naam in deze regio. Storm Verhuizingen maakt deel uit de organisatie Erkende Verhuizers, waardoor je de zekerheid hebt dat je hele verhuizing voorspoedig zal verlopen. Je inboedel is hierbij helemaal verzekerd. Verhuizen zonder zorgen dus.

Contactgegevens verhuisbedrijf Storm

De volgende tabel zal op een overzichtelijke manier de contactgegevens van Storm Verhuizingen op een rijtje zetten. Ook worden de soort verhuizingen waar het verhuisbedrijf in gespecialiseerd is en de extra diensten benoemd.

Storm Verhuizingen
Adresgegevens Ginnekenweg 159

4818 JD Breda

Telefoonnummer 076-5657171
E-mailadres info@stormverhuizingen.nl
Website www.stormverhuizingen.nl
Opgericht in 2001
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizer
Certificeringen ISO 9001

ISO 14001

VCA

Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Projectverhuizingen

Bedrijfsverhuizingen

Extra diensten Opslag

Verpakservice

Montageservice

Inzet garderobeboxen

Garantieregelingen Verzekerd via Erkende Verhuizer

 

Waarin verschilt Storm Verhuizingen van andere?

Storm Verhuizingen is een rechttoe rechtaan verhuisbedrijf. Dat is al aan de website te zien. Er wordt kort, maar bondig beschreven waar het bedrijf voor staat en dat is een snelle en zorgeloze verhuizing te bezorgen. Zoals het verhuisbedrijf zelf al aangeeft: niet teveel woorden aan vuil maken, maar gewoon kwaliteit leveren. Storm Verhuizingen is de expert in Breda en omstreken in particuliere en zakelijke verhuizingen. Hierbij biedt Storm je twee zekerheden. De eerste zekerheid is dat Storm zijn algemene voorwaarden heeft opgesteld met de Consumentenbond. De tweede zekerheid is dat kwaliteit geboden zal worden, aangezien Storm Verhuizingen een onderdeel is van de Erkende Verhuizers. Storm biedt je een transparante en systematische werkwijze aan.

Van welke extra services kun je bij Storm Verhuizingen gebruikmaken?

Naast de particuliere en zakelijke verhuizingen kun je bij Storm ook gebruikmaken van een aantal bijkomende diensten:

  • Veilige opslag inboedel in een geconditioneerde opslagruimte
  • Professionele verhuismiddelen staan voor je klaar
  • Telefoon- en netwerkinstallatie bij bedrijfsverhuizingen
  • In- en uitpakservice
  • (De)Montage service
  • Aanwezigheid garderobeboxen

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs