Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Ter Haar/Molthof VerhuizingenDe verhuisorganisatie Top Movers bevat meerdere erkende verhuisbedrijven van Nederland. Het verhuisbedrijf in Zwolle, dat aangesloten is bij Top Movers is verhuisbedrijf Ter Haar/Molthof Verhuizingen.

Contactgegevens van verhuisbedrijf Top Movers Ter Haar/Molthof Verhuizingen

Voor alle contactgegevens van Top Movers Ter Haar/Molthof Verhuizingen kun je de volgende tabel raadplegen. Ook vind je hier terug op welke verhuizingen het bedrijf zich richt en van welke extra services je gebruik kunt maken.

Ter Haar/Molthof Verhuizingen
Adresgegevens Vestiging Zwolle
Nikolaus Ottostraat 4
8013 NG Zwolle
Telefoonnummer 038-4222555
E-mailadres info@terhaarverhuizingen.nl
Website www.terhaarverhuizingen.nl
Opgericht in 2003

Molthof Verhuizingen onderdeel sinds 2014

Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizer

Professionele Project Verhuizer (EPV)

Certificeringen VCA

ISO 9001

ISO 14001

Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Zakelijke verhuizingen: project en kantoor, school/onderwijsinstellingen, archieven en bibliotheken en zorginstellingen

Internationale verhuizingen

Extra diensten Bezorgservice

Handymanservice

Facility management

Opslag

Verhuiswinkel

Speciaal vervoer

Garantieregelingen Verhuisverzekering inboedel

Top Movers Ter Haar/Molthof Verhuizingen

Top Movers Ter Haar/Molthof Verhuizingen is onderdeel van de verhuisorganisatie Top Movers, waarbij zestien erkende verhuisbedrijven zijn aangesloten. Door het uitgebreide netwerk heeft Top Movers Ter Haar/Molthof Verhuizingen een dekking door heel Nederland. Tevens kan het verhuisbedrijf gebruikmaken van alle diensten van Top Movers en kan het beter en sneller inspelen op de wensen van nieuwe en bestaande klanten. Door het samengaan van Ter Haar en Molthof is er sowieso een compleet aanbod aan verhuisdiensten en opslagmogelijkheden mogelijk door heel Overijssel. Hierbij is geen verhuizing te gek; particuliere verhuizingen, project- en kantoorverhuizingen, schoolverhuizingen, bibliotheekverhuizingen, et cetera, Top Movers Ter Haar/Molthof Verhuizingen is van alle markten thuis.

Waarin is Top Movers Ter Haar/Molthof Verhuizingen gespecialiseerd?

Top Movers Ter Haar/Molthof Verhuizingen is begonnen met alleen maar particuliere verhuizingen. Na de fusie van de twee afzonderlijke bedrijven vielen ook zakelijke verhuizingen onder de specialisatie. Of je nu als particulier verhuist naar een appartement, flat, seniorenwoning of vrijstaande woning je inboedel zal met zorg en zonder schade veilig vervoerd worden naar je nieuwe adres. Tot de zakelijke verhuizingen worden inmiddels verhuizingen van scholen, onderwijsinstellingen, kantoren, bibliotheken, archieven en zorginstellingen gerekend.

Welke extra diensten biedt Top Movers Ter Haar/Molthof Verhuizingen aan?

Top Movers Ter Haar/Molthof Verhuizingen verzorgt iedere verhuizing tot in de puntjes. Dit gebeurt onder andere door het grote aanbod aan extra services, zoals:

  • Bezorgservice, waarbij je producten worden bezorgd bij je klanten en zo nodig ook gemonteerd.
  • Handymanservice
  • Facility management
  • Opslag
  • Verhuiswinkel voor je doe-het-zelf verhuizing. Hier vind je alle professionele verhuismaterialen, die je kunt gebruiken.
  • Speciaal vervoer voor zware stukken

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs