Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Unimove B.V.Rotterdam had tot 2004 de grootste haven ter wereld en werd dientengevolge ook vaker de poort van Europa genoemd. Het is daarom niet verwonderlijk dat vanuit deze stad en naar deze stad talrijke internationale verhuizingen plaatsvinden. Ook binnenlands verhuizen veel Nederlanders naar de havenstad, waar nog steeds veel banen te vinden zijn. Tijdens een verhuizing naar Rotterdam zal je rekening moeten houden met een aantal praktische zaken. Wil je deze extra stress niet bij je verhuizing hebben, dan is het raadzaam om een Erkende Verhuizer in te schakelen.

Contactgegevens verhuisbedrijf Unimove B.V.

Hieronder volgt een overzichtelijke tabel met de contactgegevens van Unimove B.V en de diensten die het verhuisbedrijf levert. Op deze verhuisdiensten en extra services wordt later in het artikel dieper in gegaan.

Unimove B.V.
Adresgegevens Andries Copierhof 7

3059 LM Rotterdam

Telefoonnummer 010-4422316
E-mailadres info@unimove.nl
Website www.unimove.nl
Opgericht in 1923
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizers
Certificeringen International Association of Movers

ISO 9001:2015

Fedemac European Movers

IAMX Validated

Soort verhuizingen Internationale verhuizingen

Corporate verhuizingen

Binnenlandse verhuizingen van particulieren, bedrijven, overheden en scholen

Extra diensten Mobiliteitsdiensten

Complete verhuisservice

Opslagoplossingen

Projectmanagement

Garantieregelingen Verzekering tot 100.000 euro nieuwwaarde

 

Waarin verschilt Unimove B.V. van andere?

Unimove B.V. onderscheidt zich van andere verhuisbedrijven door een kenmerkende eigenschap: het verhuisbedrijf heeft slechts een aanspreekpunt. Vanaf het opzetten van je verhuizing met een pre move survey tot en met de uiteindelijke oplevering levert Unimove je een ervaren verhuismanager, die fungeert als aanspreekpunt tijdens de hele verhuizing. Op die manier gaat er geen informatie verloren tijdens de overdracht van de verhuizing. Daarnaast is Unimove lid van een erkend wereldwijd kwaliteitsnetwerk en slaagt het bedrijf er consequent in om de hoogte kwaliteitsnormen te handhaven. Ook de mobiliteitsdienst van Unimove is uniek. Het helpt om het personeel bij een bedrijfsverhuizing te ontzien en daarom neemt het verhuisbedrijf de details die cruciaal zijn voor een succesvolle verhuizing over.

Specialismen van Unimove B.V

Unimove B.V. is gespecialiseerd in verhuizingen internationaal. Het bedrijf is al meer dan veertig jaar toonaangevend in de internationale verhuisbranche en zowel particulieren als bedrijven vertrouwen zo lang al hun bezittingen toe aan de specialisten van Unimove. Op een zeer innovatieve manier heeft het bedrijf internationale verhuizingen tot een interne specialiteit gemaakt.

Welke extra services biedt Unimove B.V.?

Ook biedt het verhuisbedrijf ook nog een tweetal extra diensten aan:

  • Tijdelijke opslag inboedel: opslaan van je inboedel in een geklimatiseerde opslagruimte. Na opslag zal Unimove je spullen ook naar je verhuizen, wanneer je ze weer nodig hebt.
  • Mobiliteit diensten: niet alleen personen en goederen verplaatsen, maar ook zorgen voor de verplaatsing van levens en levensstijlen

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs