Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf UTS Hersevoort VerhuizingenEen manusje van alles op het gebied van verhuizingen in Zwolle en omstreken, zo zou je verhuisbedrijf UTS Hersevoort Verhuizingen wel kunnen samenvatten. Particuliere verhuizingen, zakelijke verhuizingen en opslag, dit zijn slechts drie van de vele diensten, die UTS Hersevoort Verhuizingen zijn klanten aanbiedt. Ook voor veel logistieke diensten kun je het verhuisbedrijf inschakelen.

Contactgegevens verhuisbedrijf UTS Hersevoort Verhuizingen

Wil je in contact komen met UTS Hersevoort Verhuizingen bekijk in dit geval de onderstaande tabel. Hier kun je alle contactgegevens van het verhuisbedrijf vinden als ook de soort verhuizingen waarin het bedrijf gespecialiseerd is en de extra diensten die je hierbij kunt inschakelen.

UTS Hersevoort Verhuizingen
Adresgegevens Nervistraat 5

8013 RS Zwolle

Telefoonnummer Tel: 038-4656560

Fax: 038-4655802

E-mailadres info@utshersevoort.nl
Website www.utshersevoort.nl
Opgericht in 1925
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizer

Erkende Project Verhuizer

Certificeringen VCA

ISO 9001

ISO 14001

Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Internationale verhuizingen

Senioren verhuizingen

Extra diensten Opslag

Verhuisdirigent

Inpakservice

Schoonmaakservice

Vervoer kunst en antiek

Facility management

ICT service

Verhuislogistiek

Handymanservice

Logistieke diensten

Garantieregelingen Verhuisgarantie

 

Waarom gaan voor UTS Hersevoort Verhuizingen?

UTS Hersevoort Verhuizingen is onderdeel van een landelijke organisatie, die bekend staat om zijn innovatie en branch gerichte oplossingen. Kies je bijvoorbeeld voor UTS Hersevoort Verhuizingen, dan kies je voor een vakbekwaam verhuisbedrijf en een zeer betrokken samenwerkingspartner. Een verhuizing bij UTS Hersevoort Verhuizingen is daarnaast volledig op maat. Je kiest bij het verhuisbedrijf uit een basis verhuispakket, small/medium/large, die je altijd kunt uitbreiden met een van UTS’ vele extra diensten. Zo weet je altijd zeker dat je niet teveel betaalt en heeft UTS voor ieder budget een oplossing. Met UTS Hersevoort Verhuizingen kies je gewoon voor:

 • Snel en net werk
 • Een uitstekende service
 • Verhuisgarantie
 • Een internationaal netwerk
 • Vriendelijk verhuisteam

Wat is de specialisatie van UTS Hersevoort Verhuizingen?

UTS Hersevoort Verhuizingen is gespecialiseerd in ten eerste particuliere en zakelijke verhuizingen. Hierbij heeft het verhuisbedrijf als doelstelling je volledig te ontzorgen tijdens je verhuizing. Het voordeel van UTS Hersevoort Verhuizingen is dat het verhuispakketten aanbiedt, die je afhankelijk van je budget en benodigdheden verder kunt uitbreiden met UTS’ extra services, zoals opslag en handymanservices. Zo is er voor iedere verhuizing, zakelijk of particulier, een geschikte oplossing voor handen. Een tweede specialisatie van UTS Hersevoort Verhuizingen is de logistieke dienstverlening. De service van UTS Hersevoort Verhuizingen gaat verder dan alleen verhuizen.

De extra diensten bij UTS Hersevoort Verhuizingen

UTS Hersevoort Verhuizingen is een full service bedrijf te noemen, dat zich niet alleen richt op verhuizingen maar ook op de logistieke sector. Als je UTS Hersevoort Verhuizingen inschakelt, kun je naast de basisverhuispakketten ook gebruikmaken van een heel scala aan extra diensten, zoals:

 • Facility management
 • Handymanservice
 • ICT service
 • Inpakservice
 • Logistieke dienstverlening
 • Opslag
 • Schoonmaakservice
 • Verhuisdirigent
 • Verhuislogistiek
 • Vervoer kunst en antiek

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs