Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf UTS Van den BergWist je dat je jouw adres moet wijzigen bij de gemeente, wanneer je verhuist? Wist je dat een adreswijziging uiterlijk vijf dagen na je verhuisdatum moet hebben plaatsgevonden? Verhuizen doe je niet iedere dag en dan zijn dit zaken, die van belang zijn maar die je toch in alle verhuisstress snel over het hoofd ziet. Geef daarom de verhuiszorgen uit handen, zodat je verhuizing vlekkeloos verloopt en overal rekening mee wordt gehouden. Kies daarom voor een Erkende Verhuizer, die garant staat voor veiligheid en kwaliteit. Neem bijvoorbeeld verhuisbedrijf UTS Van den Berg Breda. Deze Erkende Verhuizer werkt volgens drie kernwaarden: kwaliteit, vakbekwaamheid en betrouwbaarheid.

Contactgegevens verhuisbedrijf UTS Van den Berg Breda

De volgende tabel zal op een overzichtelijke manier de contactgegevens van UTS Van den Berg Breda op een rijtje zetten. Ook kun je er terugvinden in welke soort verhuizingen het verhuisbedrijf gespecialiseerd is en de extra diensten die het verhuisbedrijf aanbiedt.

UTS Van den Berg Breda
Adresgegevens Takkebijsters 10
4817 BL  Breda
Telefoonnummer 076-5715580
E-mailadres info@utsvandenberg.nl
Website www.utsvandenberg.nl
Opgericht in 1910
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizer
Certificeringen ISO 9001

ISO 14001

ISO 45001

Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Senioren en zorgverhuizingen

Magazijnverhuizingen

Schoolverhuizingen

Internationale verhuizingen

Extra diensten Opslag inboedel

Opslag inventaris

Archiefopslag en archiefbeheer

Handymanservice

Verhuisliftservice

Inpakservice

Schoonmaakservice

(de)montageservice

Garantieregelingen Verhuisverzekering voor iedere verhuizing

 

Wat onderscheidt UTS Van den Berg Breda van andere?

UTS Van den Berg Breda is al meer dan honderd jaar actief in de verhuisbranche van Breda en omstreken. Het verhuisbedrijf is aangesloten bij de organisatie Erkende Verhuizers en heeft allerlei ISO certificeringen, waaronder de minder bekende ISO 45001. Hierdoor staat het verhuisbedrijf garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Van welke extra services kun je bij Storm Verhuizingen gebruikmaken?

UTS Van den Berg Breda is een manusje van alles: welke verhuizing je ook voor de boeg hebt, UTS Van den Berg Breda kan je hierbij helpen. Het bedrijf biedt echter niet alleen een verhuizing van A naar B aan, maar ook een verhuizing dat tot in de puntjes verzorgd is. Dit komt mede door de extra diensten, waarvan je gebruik kunt maken:

  • Veilige opslag inboedel, inventaris of archief in een geconditioneerde opslagruimte
  • Handymandiensten voor particulieren en bedrijven
  • Voor de hoge verhuizingen kun je ook altijd gebruikmaken van de verhuisliftservice, waarbij je kunt kiezen uit een liftwagen met een of twee verhuizers.
  • Handyman voor particuliere en zakelijke verhuizingen
  • In- en uitpakservice
  • Demonteren of monteren inboedel

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs