Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Van der Ent GroupWanneer je op zoek bent naar een erkend, internationaal opererend verhuisbedrijf in Spijkenisse, dan ben je bijvoorbeeld bij Van der Ent Group aan het juiste adres. Van der Ent Group is niet alleen aangesloten bij het keurmerk Erkende Verhuizers, maar maakt ook nog deel uit van de internationaal opererende verhuisorganisatie Top Movers. 

Contactgegevens verhuisbedrijf Van der Ent Group

Voordat er wordt ingegaan op de diensten die Van der Ent Group levert, volgen nu eerst de contactgegevens van het verhuisbedrijf en de in te huren extra diensten in een overzichtelijke tabel.

Van der Ent Group
Adresgegevens

Lorentzweg 25

3208 LJ Spijkenisse

Telefoonnummer

018-1600000

E-mailadres

info@vanderentgroup.com

Website

www.vanderentgroup.com

Opgericht in 1922
Keurmerk aanwezig?

Erkende Verhuizers

Erkende Project Verhuizers

Certificeringen

Harmony Relocation Netwerk

FIDI

FAIM Plus

Eurovan

ELM

ISO 9001

VCA

Soort verhuizingen

Particuliere verhuizingen

Internationale verhuizingen

Seniorenverhuizingen

Bedrijfsverhuizingen

Schoolverhuizingen

Zorgverhuizingen

Extra diensten

Verhuislift service

Handymanservice

Verhuismaterialen

Relocation service

Auto import

Logistieke diensten

Opslag voor inboedel, auto, meubels, archief of banden

Garantieregelingen

Garantiecertificaat Erkende Verhuizers

 

Waarin is Van der Ent Group anders?

Van der Ent Group is onderdeel van de verhuisorganisatie Top Movers. Hierdoor heeft het een landelijke dekking en een groot internationaal netwerk tot zijn beschikking, waardoor verhuizingen nationaal en internationaal voordelig en efficiënt uitgevoerd kunnen worden. Eveneens biedt het bedrijf meerdere verhuisdiensten: lokaal, nationaal, internationaal, meerdere soorten opslag en logistieke mogelijkheden.

De specialisaties van Van der Ent Group

Van der Ent Group heeft binnen vier sectoren naam verworven: Relocation, Removal, Logistics en Storage. De Relocation focust zich op internationale verhuizingen van zowel Nederlanders naar het buitenland als Expats, die naar Nederland komen. Voor verhuizingen naar Europa wordt er gebruik gemaakt van vervoer over de weg en door wekelijkse combinatieritten ben je verzekerd van een voordelige en snelle verhuizing. Voor verdere verhuizingen kun je jouw inboedel per luchtvracht vervoeren of in zeecontainers. De Removal service houdt zich bezig met nationale verhuizingen van particulieren, senioren, bedrijven en magazijnen. De Logistics houdt zich bezig met de logistieke dienstverlening voor een tweemans distributie en meer. De Storage afdeling houdt zich bezig met alles omtrent opslag van inboedel, meubels en auto’s. Ook warehousing is hierbij een mogelijkheid.

Extra diensten

Naast verhuizingen nationaal en internationaal kun je ook Van der Ent Group inhuren voor een aantal losse extra diensten, zoals:

  • Verhuur verhuislift
  • Klusjesmandienst
  • Verhuur of verkoop verhuismaterialen
  • Relocation service voor Expats
  • Auto import
  • Logistieke diensten
  • Opslag voor inboedel, auto, meubels, archief of banden

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs