Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Van Haaster VerhuizingenIn de verhuiswereld van de Limburgse hoofdstad is verhuisbedrijf Van Haaster Verhuizingen al voor langer dan honderd jaar een naam. Met name de particuliere verhuizingen zijn een specialiteit van het Maastrichtse verhuisbedrijf. Wanneer je voor een verhuizing staat naar Maastricht is het dientengevolge zeker aan te raden Van Haaster in te schakelen voor een complete of gedeeltelijke verhuizing.

Contactgegevens verhuisbedrijf Van Haaster Verhuizingen

Hieronder volgt een tabel met alle contactgegevens van het verhuisbedrijf als ook de verhuizingen die door het bedrijf worden uitgevoerd en de extra diensten die hierbij aangeboden worden.

Van Haaster Verhuizingen
Adresgegevens Bilserbaan 66

6217 JH Maastricht

Telefoonnummer Mobiel: 06-ll53144127

Telefoon: 043-3433991

E-mailadres van.haaster.2@outlook.com
Website www.vanhaasterverhuizingen.nl
Opgericht in 2013
Keurmerk aanwezig? Nee
Certificeringen Nee
Soort verhuizingen Particuliere verhuizing

Zakelijke verhuizingen via doorverwijzing naar partners

Internationale verhuizingen

Extra diensten Inboedelopslag

Verhuisadvies

Huren verhuiswagens

Transport

Garantieregelingen Inboedel verzekerd tijdens transport

 

De specialisaties bij Van Haaster Verhuizingen

Zoals al eerder benadrukt is, is Van Haaster Verhuizingen gespecialiseerd in de particuliere verhuizingen. Zakelijke verhuizingen worden niet langer uitgevoerd door Van Haaster Verhuizingen zelf, maar door samenwerkingspartners die hierin wel gespecialiseerd zijn. Goede en vlotte verhuizingen, dat is wat Van Haaster Verhuizingen waarborgt. Ook voor advies kun je altijd bij het Maastrichtse verhuisbedrijf terecht.

Extra diensten bij Van Haaster Verhuizingen

Extra diensten die nodig zijn bij je verhuizing, maar die Van Haaster Verhuizingen niet kan leveren worden overgedragen aan een externe verhuispartner. De diensten die het Maastrichtse verhuisbedrijf wel aanbiedt, zijn:

  • Opslag van je inboedel
  • Advies bij doe-het-zelf verhuizing
  • Hulp bij doe-het-zelf verhuizing
  • Advies en doorverwijzing zakelijke verhuizingen
  • Verhuur verhuisauto’s
  • Transport

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs