Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis offertes vergelijken?

Verhuisbedrijf Van NoortVerhuizen in of naar Gouda met een verhuisbedrijf dat meer biedt dan alleen verhuizingen? Dan is Van Noort het bedrijf dat je moet hebben. Naast verhuizingen houdt Van Noort zich bezig met logistieke dienstverlening, transport en opslag. Voor zowel particulieren als zakelijke relaties staat Van Noort voor je klaar om je inboedel of inventaris met zorg en aandacht te verhuizen.

Contactgegevens verhuisbedrijf Van Noort

In onderstaande tabel volgen de contactgegevens van verhuisbedrijf Van Noort. Ook staat in deze tabel benoemd welke soort verhuizingen er door het bedrijf uitgevoerd worden en welke extra diensten er hierbij verleend kunnen worden.

Van Noort
Adresgegevens Coenecoop 449
2741 PP Waddinxveen
Postbus 142
2740 AC Waddinxveen
Telefoonnummer 018-2616166
E-mailadres info@vannoort.nl
Website

www.vannoort.nl

Opgericht in

1931

Keurmerk aanwezig?

Erkende Verhuizers

Keurmerk transport en Logistiek

Certificeringen

MVO

ISO 9001

VCA

Soort verhuizingen

Particulieren

Bedrijven

Scholen

Zorginstellingen

Senioren

Extra diensten Opslag

Transport

Inpakservice

Demonteren en monteren

Logistieke dienstverlening

Garantieregelingen Garantiecertificaat Erkende Verhuizers

 

Waarom kiezen voor Van Noort?

Van Noort heeft al meer dan tachtig jaar ervaring in het verhuizen van particuliere en zakelijke relaties. Hierdoor en door het keurmerk van Erkende Verhuizers ben je van kwaliteit, vakmanschap, service en zekerheid verzekerd. Daarnaast blinkt het bedrijf uit in meerdere diensten, zoals logistieke dienstverlening, waardoor het werkgebied enorm is en geen enkele klus onmogelijk is. Er worden hoge eisen gesteld aan kwaliteit en uitstraling, waardoor er schoon, netjes en opgeruimd gewerkt wordt en waardoor er een uitgebreid pakket aan hulpmaterialen altijd beschikbaar is zodat er ergonomisch en efficiënt gewerkt kan worden.

Waarin is Van Noort gespecialiseerd?

Van Noort is gespecialiseerd in een viertal vakgebieden. Ten eerste natuurlijk de verhuizingen, waarbij inboedels, senioren, zorginstellingen, bedrijven en scholen al jarenlang veilig en goed verhuisd worden. Ten tweede richt het bedrijf zich op transporten. Wat je ook wil vervoeren, Van Noort heeft een geschikte oplossing ervoor. Het bedrijf heeft de beschikking over meerdere, gespecialiseerde vervoermiddelen, waardoor bijna elke transportklus geklaard kan worden. Ten derde richt het bedrijf zich op opslag en overslag. Particuliere of zakelijke goederen, inboedels en archieven kunnen opgeslagen worden in de beveiligde en verwarmde opslagloodsen van Van Noort. Wanneer je gebruikmaakt van opslagcontainers kunnen de goederen zelfs bij je opgehaald en afgeleverd worden. Als laatste kun je Van Noort inschakelen voor logistieke dienstverlening.

Welke extra diensten biedt Van Noort?

Het is al duidelijk geworden, maar naast verhuizingen kun je Van Noort ook inschakelen voor een ruim aanbod aan extra werkzaamheden:

  • Demonteren en monteren
  • Inpakservice
  • Logistieke dienstverlening
  • Opslag
  • Transport

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

studentenverhuisservice

Studentenverhuisservice

juli 14, 2023

Studenten verhuizen vaak, of het nu naar een nieuwe stad of naar

Verhuizen tijdens de zwangerschap

juli 14, 2023

Verhuizen is een stressvolle tijd. Er moet van alles geregeld worden. Op

Laat nooit meer een verhuisdoos sneuvelen met deze tips

juli 14, 2023

Vroeg of laat ga je een keer verhuizen. Sommige mensen doen het