Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Verhuisservice NederlandVoor een allround verhuisbedrijf in de omgeving van Helmond kun je bijvoorbeeld aankloppen bij verhuisbedrijf Verhuisservice Nederland. Verhuisservice Nederland is dagelijks bezig in de regio met nationale en internationale verhuizingen van zowel particulieren en bedrijven.

Contactgegevens verhuisbedrijf Verhuisservice Nederland

Hieronder volgt een tabel met alle contactgegevens van Verhuisservice Nederland. Ook kun je hier in een oogopslag zien welk type verhuizingen het bedrijf onderneemt en welke extra diensten het hierbij aanbiedt.

Verhuisservice Nederland
Adresgegevens Zandstraat 39

5705 AZ Helmond

Telefoonnummer 049-2522345
E-mailadres info@verhuisservicenederland.nl
Website www.verhuisservicenederland.nl
Opgericht in Circa 1990
Keurmerk aanwezig? Nee
Certificeringen Nee
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Internationale verhuizingen

Extra diensten Opslag

Verhuisartikelen kopen

Voorraadbeheer

Verhuisdozen huren

Woningontruiming

Bezemschoon opleveren

Transport

Garantieregelingen Nee

 

De specialisaties van Verhuisservice Nederland

Verhuisservice Nederland is gespecialiseerd in het verhuizen van particulieren. Denk hierbij aan gezinnen, senioren, maar ook studenten. Daarnaast kun je het verhuisbedrijf inhuren voor verhuizingen op zakelijk gebied. Als laatste heeft Verhuisservice Nederland de focus liggen op opslagmogelijkheden. Wil jij jouw inboedel opslaan, kun je opslagruimte aanvragen in de eigen beveiligde opslagloods in Helmond. De inboedel wordt opgeslagen in opslagboxen van tien kubieke meter. Je kunt je inboedel zelf vervoeren naar de loods of laten vervoeren door Verhuisservice Nederland.

Welke extra diensten kun je huren bij Verhuisservice Nederland?

Naast volledig verzorgde verhuizingen op de particuliere en zakelijke markt biedt Verhuisservice Nederland ook een aantal extra diensten aan. Hieronder volgt hiervan een overzicht:

  • Bezemschoon opleveren
  • Opslag inboedel
  • Transport
  • Verhuisartikelen kopen
  • Verhuisdozen huren
  • Voorraadbeheer
  • Woningontruiming

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs