Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis offertes vergelijken?

Verhuisbedrijf Wiersma VerhuizingenVerhuizen met een verhuisbedrijf dat al voor bijna negentig jaar de specialist is in verhuizingen in Leeuwarden en omstreken? Maak dan een afspraak met Wiersma Verhuizingen, de vertrouwde verhuispartner van Friesland. Het ontzorgt de particuliere en zakelijke relaties compleet of ze nu jong of oud zijn. Eveneens verzorgt het verhuisbedrijf een complete dienstverlening op het gebied van opslag en projecten. Daarnaast is het verhuisbedrijf ook de Erkende Verhuizer van zowel Friesland als Noord-Holland met alle voordelen van dien.

De contactgegevens van verhuisbedrijf Wiersma Verhuizingen

Hieronder volgt een tabel met alle contactgegevens van het verhuisbedrijf als ook de verhuizingen die door het bedrijf worden uitgevoerd en de extra diensten die hierbij aangeboden worden.

Wiersma Verhuizingen
Adresgegevens Morseweg 7

8912 BG Leeuwarden

Telefoonnummer 058-2881412
E-mailadres info@wiersmaverhuizingen.nl
Website www.wiersmaverhuizingen.nl
Opgericht in 1993
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizers
Certificeringen Nee
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Internationale verhuizingen

Extra diensten Opslag inboedel

Verhuisdirigente

Handymanservice

Inpakservice

(De)Montageservice

Bedrijfsinventaris opslag

Archiefopslag

Garantieregelingen Garantiecertificaat Erkende Verhuizers

 

Waarin is Wiersma Verhuizingen anders?

De titels vakspecialist van Friesland en de Erkende Verhuizer van Friesland en Noord-Holland krijg je niet voor niks. Het verhuisbedrijf onderscheidt zich dan ook in het feit dat ze net dat stapje verder doen. De lijfspreuk is ook: niet zeggen, maar doen. Een professionele en complete dienstverlening wordt geboden bij zowel de zakelijke als particuliere verhuizingen. Dit houdt in dat er meer gebeurt dan alleen het verhuizen van spullen. Bij een complete verhuizing zit alles erop en eraan: van inpakken tot monteren van je inboedel. Bij Wiersma Verhuizingen vindt er daarnaast dienstverlening op maat plaats, waarbij je als extra service een verhuisdirigente kunt inhuren of klusjesmannen van het bedrijf de klus kunt laten afmaken.

De specialisaties van Wiersma Verhuizingen

Wiersma Verhuizingen is gespecialiseerd in verhuizingen van particuliere en zakelijke relaties. Hierbij onderscheidt het bedrijf zich door de professionele service, die zich richt op alle facetten rondom het (zakelijk) verhuisproces. De werkwijze van Wiersma Verhuizingen wordt gekenmerkt door een persoonlijke aanpak, innovatief in het vinden van oplossingen en toegewijd in de daadwerkelijke verhuizing. Bij Wiersma Verhuizingen weet men door ervaring wat de impact kan zijn van de verandering en verplaatsing, die een verhuizing met zich meebrengt en daar wordt te allen tijde rekening mee gehouden.

Extra diensten van Wiersma Verhuizingen

Als verhuisspecialist biedt Wiersma Verhuizingen naast een complete verhuisservice ook dienstverlening op maat aan, waarbij een aantal extra diensten samengesteld kunnen worden. de extra services waaruit je bij Wiersma Verhuizingen kunt kiezen, zijn:

  • Inhuren van een verhuisdirigente
  • Opslag van je inboedel, bedrijfsinventarissen of archieven
  • Inpakservice
  • (De)Montageservice
  • Handymanservices

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

studentenverhuisservice

Studentenverhuisservice

juli 14, 2023

Studenten verhuizen vaak, of het nu naar een nieuwe stad of naar

Verhuizen tijdens de zwangerschap

juli 14, 2023

Verhuizen is een stressvolle tijd. Er moet van alles geregeld worden. Op

Laat nooit meer een verhuisdoos sneuvelen met deze tips

juli 14, 2023

Vroeg of laat ga je een keer verhuizen. Sommige mensen doen het