Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis offertes vergelijken?

Verhuisbedrijf Wim van Dijke en ZoonEen verhuizing blijft mensenwerk. Daarom is het raadzaam om, wanneer je je verhuizing uit handen gaat geven aan een professioneel verhuisbedrijf, te kiezen voor een betrouwbaar en bekwaam verhuisbedrijf. Aangezien het om mensenwerk gaat in een verhuizing kies je dus voor een verhuisbedrijf, waarin de verhuizers goed opgeleid zijn en ruime werkervaring in het vak hebben. In Schiedam en omstreken kom je op basis van deze twee kenmerken bijvoorbeeld uit bij verhuisbedrijf Wim van Dijke en Zoon.

Contactgegevens verhuisbedrijf Wim van Dijke & Zoon

Voordat er dieper wordt ingegaan op de soort verhuizingen, waar Wim van Dijke en Zoon zich mee bezighoudt, en de extra diensten die hierbij geleverd kunnen worden, volgt nu eerst een tabel met alles wat je over Wim van Dijke en Zoon moet weten.

Wim van Dijke & Zoon
Adresgegevens Piet Heinstraat 3

3115 JC Schiedam

Telefoonnummer 010-4267169
E-mailadres info.verhuis@dijke.nl
Website

www.dijke.nl

Opgericht in 1930
Keurmerk aanwezig?

Erkende Verhuizers

Certificeringen

Nee

Soort verhuizingen

Particuliere verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Internationale verhuizingen

Extra diensten

Inboedelopslag

Inpakservice

(de)montageservice

Verhuur verhuisdozen

Grote stukken vervoer

Verhuur verhuislift

Bezemschone oplevering

Groupage ritten

ICT verhuizing

Archiefverhuizing

Garantieregelingen

Garantiecertificaat van Erkende Verhuizers

 

Waarom zou je kiezen voor Wim van Dijke en Zoon?

Wim van Dijke en Zoon is een Erkende Verhuizer. Hierdoor ben je verzekerd van kwaliteit, service en vakmanschap tijdens je verhuizing. Daarnaast kun je gebruikmaken van het garantiecertificaat van de Erkende Verhuizers met daarin een verhuisverzekering, aanbetalingsgarantie en verhuisgarantie. Voor zowel je particuliere als je zakelijke verhuizingen nationaal en internationaal kun je bij Wim van Dijke en Zoon terecht, waarbij je eveneens gebruik kunt maken van een aantal aanvullende diensten, zoals opslag en het piano vervoer.

De specialisaties van Wim van Dijke & Zoon

Wim van Dijke en Zoon is gespecialiseerd in de particuliere en zakelijke verhuizingen nationaal en internationaal. Bij een binnenlandse verhuizing komt er een verhuisadviseur bij je langs om de inboedel te inventariseren en de verhuizingsmogelijkheden met je door te nemen. Aan de hand hiervan wordt een op maat gemaakte offerte opgesteld. Verhuisdozen worden langsgebracht op tijd of Wim van Dijke en Zoon pakt je inboedel stevig in. Demontage doet het bedrijf ook, als je dat wil. Het bedrijf inhuren voor alleen de moeilijke voorwerpen, zoals witgoed en piano’s, is ook mogelijk. Voor een buitenlandse verhuizing kan Wim van Dijke en Zoon je ook van dienst zijn. Hierbij verhuist het verhuisbedrijf je naar meerdere landen in Europa, waarbij je verhuizing gecombineerd kan worden met een combinatietransport. 

Extra diensten

Naast complete of gedeeltelijke verhuizingen kun je Wim van Dijke en Zoon inzetten voor een heel scala aan aanvullende services bij particuliere en zakelijke verhuizingen. Hiervan volgt hieronder een compleet overzicht:

  • Archiefverhuizing
  • Bezemschone oplevering
  • (De)Montageservice
  • Grote stukken vervoer
  • Groupage ritten
  • ICT verhuizing
  • Inboedelopslag
  • Inpakservice
  • Verhuur verhuisdozen
  • Verhuur verhuislift

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

studentenverhuisservice

Studentenverhuisservice

juli 14, 2023

Studenten verhuizen vaak, of het nu naar een nieuwe stad of naar

Verhuizen tijdens de zwangerschap

juli 14, 2023

Verhuizen is een stressvolle tijd. Er moet van alles geregeld worden. Op

Laat nooit meer een verhuisdoos sneuvelen met deze tips

juli 14, 2023

Vroeg of laat ga je een keer verhuizen. Sommige mensen doen het