Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis offertes vergelijken?

Verhuisbedrijf WissinkVerhuizen naar Hengelo of andere plaatsen binnen de regio Twente? Dan ben je aan het goede adres met verhuisbedrijf Wissink. Wissink is een relatief jong verhuisbedrijf, die gedreven te werk gaat en die je volledig kan ontzorgen tijdens je verhuizing. Met een erg divers aanbod aan aanvullende diensten is er voor elke verhuizing een oplossing te vinden.

Contactgegevens verhuisbedrijf Wissink

Hieronder volgen kort de contactgegevens van Wissink. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan het type verhuizingen, dat het verhuisbedrijf uitvoert, en aan de extra diensten die Wissink aanbiedt.

Verhuisbedrijf Wissink
Adresgegevens Godfriedbomansstraat 44

7552 NS Hengelo

Telefoonnummer 074-2430795
E-mailadres info@detwentseverhuizer.nl
Website

www.detwentseverhuizer.nl

Opgericht in 2012
Keurmerk aanwezig?

Nee

Certificeringen

Nee

Soort verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Particuliere verhuizingen

Seniorenverhuizingen

Extra diensten

Bezemschone oplevering

Facilitaire diensten

Opslag

Verpakservice

Elektrisch vervoer

Professionele herlocatie

Demontage meubels

Verhuismaterialen

Handymanservices

Verzekeringen

Garantieregelingen

Verzekerd tegen schade door toedoen verhuizers

 

Waarom is Verhuisbedrijf Wissink anders?

Wissink is een lokale verhuisspecialist, die de regio Twente op zijn duimpje kent. Het verhuisbedrijf wordt immers niet voor niks de Twentse Verhuizer genoemd. Hierbij schuwt Wissink het niet om taken aan samenwerkingspartners uit handen te geven. Alles om een zo goed mogelijke dienstverlening te geven aan jou als klant. Naast de particuliere en zakelijke verhuizingen is Wissink ook partner in een groot scala aan aanvullende diensten, zoals elektrisch vervoer en opslag. Je verhuizing kun je gedeeltelijk of compleet laten uitvoeren door het Twentse verhuisbedrijf.

De specialisaties van Verhuisbedrijf Wissink

Verhuisbedrijf Wissink is gespecialiseerd in verhuizingen en specifieker in verhuizingen van particuliere en zakelijke aard, zoals bedrijven, (zorg)instellingen en instanties. Hierbij wordt je verhuizing volledig uit handen genomen of gedeeltelijk. Iedere verhuissituatie wordt specifiek beoordeeld, zodat er een zo aantrekkelijk mogelijk aanbod voor jou als klant aangeboden kan worden. Alles is erop gericht om je verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Naast de verhuizingen is Wissink ook partner bij een groot aanbod aan aanvullende diensten. En dit alles gebeurt op een milieuvriendelijke wijze. Wissink wil op een verantwoordelijke manier werken en dit gebeurt door middel van het gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal, minder kartonverbruik, elektrisch rijden en het planten van bomen.

Extra diensten

Naast goed georganiseerde verhuizingen biedt Wissink ook nog een heel scala aan extra diensten aan. Denk hierbij aan zaken als:

  • Bezemschone oplevering
  • Demontage meubels
  • Elektrisch vervoer
  • Facilitaire diensten
  • Handymanservices
  • Opslag
  • Professionele herlocatie
  • Verhuismaterialen
  • Verpakservice
  • Verzekeringen

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

studentenverhuisservice

Studentenverhuisservice

juli 14, 2023

Studenten verhuizen vaak, of het nu naar een nieuwe stad of naar

Verhuizen tijdens de zwangerschap

juli 14, 2023

Verhuizen is een stressvolle tijd. Er moet van alles geregeld worden. Op

Laat nooit meer een verhuisdoos sneuvelen met deze tips

juli 14, 2023

Vroeg of laat ga je een keer verhuizen. Sommige mensen doen het