Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis offertes vergelijken?

Verhuisbedrijf ZaanstadDe ambitie in Zaanstad is ouder worden in je eigen wijk. En dit is geen vreemde ambitie in een stad, waar Monet heeft gewoond, waar de ouderwetse molens je toe lachen en waar Verkade nog altijd actief is. Verhuizen naar Zaanstad heeft kortom zijn voordelen en waarom zou je die voordelen niet nog verder uitbreiden door een professioneel verhuisbedrijf in te huren om jou en je inboedel vlekkeloos te verhuizen naar gemeente Zaanstad? Een professioneel verhuisbedrijf uit die streek is bijvoorbeeld Verhuisbedrijf Zaanstad.

Contactgegevens Verhuisbedrijf Zaanstad

Voor alle contactgegevens van Verhuisbedrijf Zaanstad kun je onderstaande tabel raadplegen. Ook vind je hier op welke verhuizingen het bedrijf zich richt en van welke extra services je gebruik kunt maken.

Verhuisbedrijf Zaanstad
Adresgegevens Sluispolderweg 25

1505 HJ Zaandam

Telefoonnummer 075-2073040
E-mailadres info@verhuisbedrijfzaanstad.nl
Website www.verhuisbedrijfzaanstad.nl
Opgericht in Niet bekend
Keurmerk aanwezig? Nee
Certificeringen n.v.t.
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Internationale verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Seniorenverhuizing

Spoedverhuizing

Extra diensten Sjouwhulp

Studentenverhuisservice

Verhuur verhuislift

Ontruiming

Garantieregelingen Garantieregeling via Top Movers

 

Waarin is Verhuisbedrijf Zaanstad anders?

Verhuisbedrijf Zaanstad werkt snel en deskundig met ervaren en professionele verhuizers. Daarbij kun je het verhuisbedrijf 24/7 inhuren, waarbij je geen extra toeslagen betaalt. Ook spoedverhuizingen zijn mogelijk. Bij Verhuisbedrijf Zaanstad betaal je de verhuizers per uur, wat zorgt voor een eerlijke prijs van je verhuizing.

Wat is de specialisatie van Verhuisbedrijf Zaanstad?

Verhuisbedrijf Zaanstad richt zich op particuliere verhuizingen en bedrijfsverhuizingen in Zaanstad en omstreken, zoals Purmerend en Badhoevedorp. Hierbij richt het verhuisbedrijf zich vooral op het snel en goedkoop verhuizen, waarbij de kwaliteit van de verhuizing niet achterblijft. Met professioneel verhuismateriaal en moderne verhuiswagens is je verhuizing ook van kwaliteit verzekerd. Ook wanneer je besluit zelf de verhuizing uit te voeren en het verhuisbedrijf alleen inhuurt voor het zware tilwerk, dan kan dit. Verhuisbedrijf Zaanstad biedt graag zijn sjouwhulp aan, waarbij verhuizers worden langs gestuurd voor de zware meubels en het witgoed.

Van welke extra services kun je gebruikmaken bij Verhuisbedrijf Zaanstad?

Een aantal extra diensten van Verhuisbedrijf Zaanstad zijn reeds aan de orde gekomen. Hieronder volgen de extra diensten nogmaals op een rijtje:

  • Sjouwhulp bij zware meubels en witgoed
  • Studentenverhuisservice
  • Verhuur goedkope verhuislift, die milieuvriendelijk werkt en die bediend wordt door ervaren bediener
  • Ontruiming van oude woning

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

studentenverhuisservice

Studentenverhuisservice

juli 14, 2023

Studenten verhuizen vaak, of het nu naar een nieuwe stad of naar

Verhuizen tijdens de zwangerschap

juli 14, 2023

Verhuizen is een stressvolle tijd. Er moet van alles geregeld worden. Op

Laat nooit meer een verhuisdoos sneuvelen met deze tips

juli 14, 2023

Vroeg of laat ga je een keer verhuizen. Sommige mensen doen het