Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis offertes vergelijken?

Verhuisbedrijf Zaat VerhuizingenWanneer je in Voorburg op zoek bent naar een verhuisspecialist, die zich alleen richt op particuliere verhuizingen en daar een specialist in te noemen is, dan ben je aan het goede adres bij verhuisbedrijf Zaat Verhuizingen. Zaat Verhuizingen is sinds 1870 actief op de particuliere verhuismarkt. Hierdoor weet het verhuisbedrijf precies hoe ze jouw verhuizing in goede banen moeten leiden. In 2007 ging Zaat verder als onderdeel van verhuisgroep Scholte samen met verhuisbedrijven Scholte Verhuisgroep en Tipker, waardoor je nu ook voor zakelijke en internationale verhuizingen voor Zaat Verhuizingen kunt kiezen.

Contactgegevens Zaat Verhuizingen?

Door het samengaan met Scholte Verhuisgroep en Tipker kun je Zaat Verhuizingen op de volgende manieren bereiken. Naast de contactgegevens vind je in de tabel eveneens de soort verhuizingen, waarin Zaat gespecialiseerd is en de extra diensten die hierbij geleverd worden.

Zaat Verhuizingen
Adresgegevens Populierendreef 982

2272 HX Voorburg

Telefoonnummer 070-3863215
E-mailadres info@svg-euromovers.nl
Website www.svg-euromovers.nl
Opgericht in 1870

(onderdeel van SVG sinds 2007)

Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizers
Certificeringen ISO 9001

VCA

Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Seniorenverhuizingen

Extra diensten Opslag

Gratis verhuisdozen

Kunst en antiek vervoer

Ontruimingen

Verhuur verhuislift

Handyman

Garantieregelingen Garantieregeling Erkende Verhuizers

 

Waarin onderscheidt Zaat Verhuizingen zich ten opzichte van andere?

Zaat Verhuizingen is een van de oudste verhuisbedrijven in Nederland en is volledig gespecialiseerd in particuliere verhuizingen en dan met name seniorenverhuizingen. Hierdoor is de dienstverlening erg persoonlijk gericht en is er sprake van korte communicatielijnen naar de klant toe. Tijdens je verhuizing heb je slechts één aanspreekpunt. Daarnaast heb je te maken met een full service verhuizing, waarbij niet alleen je spullen van je oude naar je nieuwe adres worden overgebracht. Ook kun je gebruikmaken van een groot scala aan extra diensten bij Zaat Verhuizingen. Zo is je verhuizing van A tot Z zelfs geregeld.

Waarin is Zaat Verhuizingen gespecialiseerd?

Als een van de oudste verhuisbedrijven in Nederland is Zaat Verhuizingen een waar begrip voor veel mensen en vooral voor ouderen. Zaats klantenbestand bestaat uit veel oudere mensen, die ooit voor Zaat gekozen hebben en nooit meer op die keuze zijn teruggekomen. Daarom is Zaat Verhuizingen vooral een specialist op het gebied van seniorenverhuizingen en is er veel kennis van hoe je een dergelijke verhuisklus zorgeloos moet uitvoeren. Er wordt tijd genomen voor de seniorenverhuizing en de senioren worden goed begeleid om alsnog een soepele verhuizing te bewerkstelligen. Zorg en aandacht worden gestoken in de verhuisplannen, waardoor alle stappen rustig met de senior besproken kunnen worden. Ook de overtollige huisraad vindt een plekje bij Zaat Verhuizingen. Deze wordt opgeslagen in verwarmde en beveiligde opslagruimtes.

Welke extra diensten biedt Zaat Verhuizingen?

Bij een full service verhuizing horen ook een aantal aanvullende werkzaamheden, waar je een verhuisbedrijf voor kunt inhuren. Bij Zaat Verhuizingen bestaan die extra diensten uit:

  • Gratis verhuisdozen
  • Handymanservice
  • Oplever schoonmaak
  • Opslag
  • Ontruimingen
  • Verhuur verhuislift

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

studentenverhuisservice

Studentenverhuisservice

juli 14, 2023

Studenten verhuizen vaak, of het nu naar een nieuwe stad of naar

Verhuizen tijdens de zwangerschap

juli 14, 2023

Verhuizen is een stressvolle tijd. Er moet van alles geregeld worden. Op

Laat nooit meer een verhuisdoos sneuvelen met deze tips

juli 14, 2023

Vroeg of laat ga je een keer verhuizen. Sommige mensen doen het