Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Mondial Movers Dijkstra VerhuizingenVerhuizen naar het Twentse Hengelo kan een hele onderneming zijn, maar wanneer je een lokale verhuisspecialist inschakelt, hoeft dit niet zo te zijn. Verhuizen met een erkend verhuisbedrijf ontzorgt; je hoeft je niet met je verhuizing bezig te houden en hierdoor kun je je focussen op je nieuwe woning en je gezin. Voor een verhuizing naar Hengelo of omstreken kun je bijvoorbeeld erkend verhuisbedrijf Mondial Movers Dijkstra Verhuizingen inschakelen.

Contactgegevens verhuisbedrijf Mondial Dijkstra Verhuizingen

In onderstaande tabel vind je alle contactgegevens van verhuisbedrijf Mondial Movers Dijkstra Verhuizingen. Daarnaast vind je er terug in welk type verhuizingen het bedrijf gespecialiseerd is en van welke extra diensten er los gebruikgemaakt kunnen worden.

Mondial Dijkstra Verhuizingen
Adresgegevens Binnenhaven 140a

7547 BJ Enschede

Telefoonnummer Tel: 053-4320867

Fax: 053-4341282

E-mailadres info@dijkstraverhuizingen.nl
Website www.dijkstraverhuizingen.nl
Opgericht in 1928
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizer
Certificeringen ISO 9001

ISO 14001

OHSAS 18001

FAIM

EMG

FEDEMAC

Soort verhuizingen Bedrijfsverhuizingen

Internationale verhuizing

Particuliere verhuizingen

Extra diensten Meubelopslag

Verhuisapp

Garantieregelingen Allrisk verhuisverzekering via Mondial Movers

 

Waarom is Mondial Dijkstra Verhuizingen anders?

Mondial Movers Dijkstra Verhuizingen is onderdeel van Mondial Movers, een grote en erkende verhuisorganisatie in Nederland. Tevens is het onderdeel van de European Moving Group, een Europese verhuisorganisatie waaraan maar liefst vierhonderd verhuisbedrijven deelnemen. Deze netwerken leveren een eenvoudigere en meer vakkundige, internationale verhuizing op. Daarnaast kunnen materialen en verhuizingen tegen een voordeliger tarief aangeboden worden door samenwerking tussen verscheidene verhuisbedrijven zowel nationaal als internationaal.

Wat is de specialisatie van Mondial Dijkstra Verhuizingen?

Mondial Dijkstra Verhuizingen is gespecialiseerd in verhuizingen van particuliere en zakelijke relaties. Deze verhuizingen vinden plaats zowel op nationaal grondgebied als internationaal grondgebied. Mondial Movers Dijkstra Verhuizingen is aangesloten bij het keurmerk Erkende Verhuizers en daarom is het verhuisbedrijf ook OHSAS en ISO gecertificeerd. Dit houdt in dat er aandacht besteed wordt aan de technische staat van het wagenpark, het gebruik van de juiste verhuismaterialen en een goede opleiding van de verhuizers. Ten tweede houdt Mondial Movers Dijkstra Verhuizingen zich bezig met opslag van goederen. De meubelopslag van het verhuisbedrijf is zeer efficiënt te noemen. Het is een hypermoderne, geconditioneerde en beveiligde opslagloods, waar je inboedel op naam wordt opgeslagen. Dit gebeurt in speciale houten opslagkisten van ongeveer negen kubieke meter. Door de gunstige afmeting kan ook de meubelopslag tegen scherpe tarieven aangeboden worden. Ook je archief kun je laten opslaan. Dit gebeurt met de hulp van speciaal opgeleid personeel.

Welke extra diensten biedt Mondial Dijkstra Verhuizingen aan?

Mondial Movers Dijkstra Verhuizingen verzorgt je verhuizing tot in de puntjes; zowel nationaal als internationaal. Daarnaast kun je het verhuisbedrijf ook inschakelen voor optionele extra diensten, zoals:

  • Goed beveiligde en verwarmde opslagloodsen
  • Een downloadbare verhuisapp
  • De vernietiging van documenten en archieven is door samenwerking ook mogelijk
  • Meerdere taxatie opties
  • Vrijblijvend verhuisadvies

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs