Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis offertes vergelijken?

Verkroost VerhuizingenOm een zorgeloze verhuisdag te realiseren, kies je ervoor om je verhuizing uit handen te geven aan een professioneel verhuisbedrijf. Het liefst een bedrijf dat aangesloten is bij keurmerk Erkende Verhuizers, zodat je verzekerd bent van kwaliteit en vakmanschap. Een Erkende Verhuizer in Zuid-Holland is bijvoorbeeld Verkroost Verhuizingen, gelegen in Leiderdorp. Dit verhuisbedrijf is al sinds 1900 een naam in de Nederlandse verhuiswereld.

Contactgegevens verhuisbedrijf Verkroost Verhuizingen

Hieronder vind je alle contactgegevens van Verkroost Verhuizingen. Daarnaast kun je hier terugvinden in welke verhuizingen het bedrijf gespecialiseerd is en welke extra diensten hierbij ingeschakeld kunnen worden.

Verkroost Verhuizingen
Adresgegevens Bedrijvenweg 28

2351 BC Leiderdorp

Telefoonnummer 071-5414414
E-mailadres info@verkroostverhuizingen.nl
Website www.verkroostverhuizing.nl
Opgericht in 1900
Keurmerk aanwezig? Erkende verhuizer
Certificeringen Nee
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Extra diensten Demontage service

Inpakservice

Bezemschoonservice

Opslag

Garantieregelingen Garantiecertificaat Erkende Verhuizers

 

Waarom is Verkroost Verhuizingen anders?

Verkroost Verhuizingen is een ware verhuisspecialist, waarbij de strenge kwaliteitsnormen van de Erkende Verhuizers gewaarborgd worden. Hierdoor blinkt het verhuisbedrijf uit in service, vakmanschap en flexibiliteit. Door de jaren heen is aandacht voor mens en milieu toegenomen en wordt er gewerkt met de blik op de toekomst. Op het gebied van duurzaamheid heeft Verkroost Verhuizingen bijvoorbeeld een prominente rol ingenomen. Dit zie je bijvoorbeeld aan het gebruik van recyclebare verhuismaterialen. De recycling van verhuismaterialen levert een flinke milieubesparing op. Ook het wagenpark is aangepast. Deze volgt de Euro 6 milieunorm. Als laatste kun je ervoor kiezen bij Verkroost om CO2-neutraal te verhuizen.

Wat zijn de specialisaties van Verkroost Verhuizingen?

Verkroost Verhuizingen heeft zich gespecialiseerd op een viertal gebieden binnen de verhuisbranche:

  • Facilitaire diensten
  • Internationale verhuizingen
  • Opslag van inboedel en archief
  • Nationale verhuizingen

Bij een particuliere verhuizing kun je kiezen voor een complete verhuizing, waarbij je jouw hele verhuizing uit handen geeft. Of je kiest ervoor om zelf te verhuizen en slechts een aantal klussen over te laten aan Verkroost. Er zijn hierbij drie verhuisdiensten mogelijk: budget verhuizing, complete verhuizing of deel verhuizing. Bij een verhuizing buiten Nederland wordt er daarnaast gelet op de andere informatiestromen per land. Deze zorgen namelijk voor een andere aanpak van de verhuizingen. Door de jarenlange ervaring met internationale verhuizingen heeft Verkroost voor ieder land echter de juiste knowhow en aanpak voor je paraat.

Wat zijn de aanvullende diensten bij Verkroost Verhuizingen?

Bij Verkroost Verhuizingen kun je terecht voor complete verhuizingen of gedeeltelijke verhuizingen. De verhuispakketten kun je aanvullen met de volgende optionele diensten:

  • Demontage en montage service
  • Inpakservice
  • Bezemschoonservice
  • Opslag

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

studentenverhuisservice

Studentenverhuisservice

juli 14, 2023

Studenten verhuizen vaak, of het nu naar een nieuwe stad of naar

Verhuizen tijdens de zwangerschap

juli 14, 2023

Verhuizen is een stressvolle tijd. Er moet van alles geregeld worden. Op

Laat nooit meer een verhuisdoos sneuvelen met deze tips

juli 14, 2023

Vroeg of laat ga je een keer verhuizen. Sommige mensen doen het