Verhuiswagen zonder chauffeur 

Verhuiswagen zonder chauffeur Veel mensen die er aan denken om te verhuizen kunnen daarvoor rekenen op de hulp van vrienden en familie. Op vlak van mankracht wordt je dan niet geconfronteerd met problemen. Het spreekt echter voor zich dat niet iedereen zomaar een geschikte wagen ter beschikking heeft waarmee er kan worden verhuisd. De vraag naar de mogelijkheid tot het huren van een verhuiswagen met of zonder chauffeur is dan ook door de jaren heen aanzienlijk toegenomen. Wanneer je niemand in de familie of vriendenkring hebt die over een passend rijbewijs beschikt zal je willen opteren voor een verhuiswagen met chauffeur. Heb je wel iemand die met een grote verhuiswagen kan rijden? In dat geval is er geen chauffeur nodig waardoor je kan besparen op het kostenplaatje.

*Tip:
→ Toch de verhuizing uitbesteden? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

 

Kostprijs verhuiswagen zonder chauffeur

Een verhuiswagen huren zonder dat je een compleet pakket aanvraagt bij een verhuisbedrijf brengt uiteraard altijd de nodige kosten met zich mee. We onderscheiden op dit vlak uiteraard de huur van de verhuiswagen met of zonder chauffeur. In het eerste geval zal je dan wel een beetje extra geld betalen, maar daar komt bij dat je direct ook over een extra verhuizer beschikt. Hierdoor kan de verhuis sneller verlopen en ben je verzekerd van een professionele aanpak. Wanneer je er voor kiest om een verhuiswagen te huren zonder chauffeur is dat niet het geval. De kosten voor de huur liggen dan evenwel een stukje lager. Let wel, controleer goed de voorwaarden van het verhuisbedrijf in kwestie en ga na of je bijvoorbeeld een extra (tijdelijke) verzekering dient te ondertekenen. Ook dit brengt uiteraard extra kosten met zich mee.

Nadelen van een verhuiswagen zonder chauffeur

Er wordt vaak gezegd dat het huren van een verhuiswagen zonder chauffeur financieel niet zo interessant is. Het klopt inderdaad dat een verhuisbedrijf voor het huren van een dergelijke wagen een bepaalde kostprijs in rekening zal brengen die hoger ligt dan wanneer de wagen onderdeel is van een groter verhuispakket. Anderzijds heeft lang niet iedereen nood aan tig aantal verhuizers en allerhande extra diensten waardoor iedere meerprijs eigenlijk geldverspilling is. Wanneer je de kosten van een losse verhuiswagen zonder chauffeur wenst te beperken is het in ieder geval een goed idee om op voorhand te bepalen welk type voertuig je precies nodig hebt. Heb je een echt grote verhuiswagen nodig om al je meubelen in één stuk te kunnen vervoeren of kan je ze demonteren waardoor een kleinere auto eveneens een mogelijkheid is? Op basis van deze informatie kan je een geschikte verhuiswagen zonder chauffeur huren zonder dat je er een erg groot bedrag voor dient te betalen.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!