Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis offertes vergelijken?

Canadese vlagCanada is een fantastisch land met een prachtige natuur en een bloeiende economie. Het is dan ook helemaal niet zo vreemd dat ieder jaar opnieuw veel Nederlanders er voor kiezen om hun geluk te gaan beproeven in Toronto of één van de andere metropolen van dit indrukwekkende land. Denk jij er ook aan om te verhuizen/emigreren naar het prachtige Canada? Dan zijn er wel een aantal zaken waar je even rekening mee zal willen houden!

*Tip:
→ Verhuizen naar Canada? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

 

Permanente verblijfsvergunning verkrijgen

Wanneer je naar Canada wil verhuizen zijn er verschillende zaken waar je rekening mee zal moeten houden. Het verkrijgen van een verblijfsvergunning is hier één van. Een dergelijke vergunning kan op verschillende manieren worden verkregen, namelijk:

  • Middels het Skilled Worker Program
  • Volgens de Provincial Nomination Programs
  • Als Self-Employed Class
  • Als Family Class
  • Als Canadian Experience Class

Aan iedere klasse zijn verschillende eisen verbonden waar je aan zal moeten voldoen. Let op, het is ten stelligste aangeraden eerst grondig na te gaan waar je precies recht op hebt vooraleer naar Canada te verhuizen. Ze zijn er vrij streng en het zou niet de eerste keer zijn dat een verhuizing moet worden ongedaan gemaakt omdat er geen permanente verblijfsvergunning kan worden verkregen.

Tips en informatie!

Zoals je wel vaker kunt lezen op deze website komt er zeer veel kijken bij een verhuizing. Vooral een internationale verhuizing. Met de onderstaande informatie kun je al een heel eind komen. Het gebruik van onze verhuisplanner en onze verhuischecklist is zeker aan te raden.

Doe een beroep op een betrouwbare internationaal verhuisbedrijf

Bijzonder veel bedrijven hebben er voor gekozen om zich vandaag de dag te specialiseren in internationale verhuizingen. Verschillende van deze bedrijven zijn zelfs gespecialiseerd in Noord-Amerika waardoor ze perfect op de hoogte zijn van alle mogelijke eisen waar met name je inboedel aan moet voldoen. Veel mensen stellen het zich anders voor, maar Canada hanteert op dit vlak behoorlijk strenge eisen die perfect naast die van de Verenigde Staten mogen staan. Een goede verzekering voor je inboedel en een heldere communicatie richting de plaatselijke douane is dan ook van cruciaal belang om een vlotte verhuizing van je inboedel naar Canada te kunnen realiseren.

Geld besparen door te vergelijken

Natuurlijk wil je niet de hoofdprijs betalen voor een verhuisbedrijf. Het gemak en de voordelen van uitbesteden is wel duidelijk. Je laat de verhuizing over aan een bedrijf met jarenlange ervaring dat professioneel te werk gaat. Wij raden altijd aan om een internationale verhuizing uit te besteden. In dit geval stellen we dus: Verhuizen kun je niet zelf. Gelukkig kun je via onze website in een keer meerdere internationale verhuisbedrijven vergelijken. Dit kun je doen als volgt:

  1. Klik op de button hieronder en vul a.j.b. je gegevens zo goed mogelijk in
  2. Ontvang vrijblijvend 4 offertes in je mailbox van diverse verhuisbedrijven (gratis en vrijblijvend)
  3. Vergelijk de offertes en kies zelf op basis van prijs en kwaliteit
  4. Bespaar tot wel 30% op de verhuiskosten!

 

Verhuisbedrijven vergelijken

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs